Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
stiu ca exista o sansa foarte mica sa raman insarcinata chiar daca pr meu nu a ejaculat.insa...aceea sansa este posibila si in cazul in care prietenul meu nu a mai avut un contact sexual de ceva timp?
3 comentarii
pai... care e legatura??...ca nu inteleg... nu am experienta dar din ce stiu eu. nu mi se pare prea logic ce spui.
pai..nu ne-am protejat..s-a intamplat pe neasteptate...nu a ejaculat in mine si el imi spun sa stau linistita...dar...stiu k inainte de ejaculare se elimina un lichid de lubrifiere care poate contine spermatozoizi dintr-o ejaculare anterioara.de asta mi-e teama.acum..stiu k nu a mai avut relatii sexuale de ceva vreme...oare pot sta linistita???
nu stiu ce sa zic. depinde de perioada ciclului tau menstrual. Asteapta doua saptamani si fa-ti un test de sarcina. Nu cred ca are vreo legatura cu faptul ca prietenul tau nu a mai avut relatii sexuale de ceva vreme. Parerea mea...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 3un bebe?
- 7duphaston
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 3oare sunt insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 0Virgina insarcinata ?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: