pot fi sunt insarcinata?
buna!!! imi este rusine sa spun dar ma masturbez..foarte rar cam o data pe saptamana. si ma doare burta de la ultima masturbare.am sanse sa fiu insarcinata?ast raspuns...plzzzz
6 comentarii
Depinde cu ce te-ai masturbat.Serios acuma, crezi ca-ti poate spune cineva de la distanta ce-i in uterul tau? Numai Bine!
păi nu ai cum să fii însărcinată dacă te-ai masturbat cu degetul doar şi nu exista spermă pe el. serios nu are cum să rămâi gravidă din senin, de una singură
acum 1 luna de zile am facut un avort.in rma acestui avort am inceput sa iau anticonceptionale la sfatul medicului, dar am urmat si un tratament cu antibiotic.in momentul de fata am terminat cutia, acum sunt in acea pauza de 7 zile.Mi-a venit de 3 zile menstruatia, adica a 2-a zi dupa ce am terminat cutia.In acest.Cat tp am fost pe menstruatie am facut sex neprotejat.Exista riscul sa fi ramas din nou gravida?Sunt extrem de speriata.daca poate sa-mi raspunda cineva i-as fi recunoscatoare.Si daca este nevoie sa ma protejez suplimentar pina incep cea de-a 2 a cutie.
am facut sex neprotejat in a 8 a zi dupa terminarea ciclului iar iubitul meu a ejaculat inauntru
pot fi insarcinata? raspundeti-mi va rog din suflet
pot fi insarcinata? raspundeti-mi va rog din suflet
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 16oare sunt insarcinata? ajutor va rog repede
- 10se poate intampla ceva ?
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 11Nu stiu ce sa fac
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 1Pot fi insarcinata?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 5Sunt insarcinata?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 0Analize hormonale
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: