Pot fii insarcinata???
Buna seara acum o saptamna am facut dragoste cu prietenul meu si sa spart prezervativul dar nu a ejeculat in mine si vad ca imi intarzie menstruatia este posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am o menstruatie regulata. Sper doar sa fiu eu speriata.va rog frumos raspundeti
3 comentarii
Buna Irina,
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Da, dar in fiecare luna imi intarzie asa mentionez ca sunt si racita cred ca am o infectie
In acest caz, consulta un medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 1oare sunt insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 2sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
- 3Posibilitate de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: