Pot fii insarcinata???

Buna seara acum o saptamna am facut dragoste cu prietenul meu si sa spart prezervativul dar nu a ejeculat in mine si vad ca imi intarzie menstruatia este posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am o menstruatie regulata. Sper doar sa fiu eu speriata.va rog frumos raspundeti
3 comentarii

Buna Irina,
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!

Da, dar in fiecare luna imi intarzie asa mentionez ca sunt si racita cred ca am o infectie

In acest caz, consulta un medic!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 5posibila sarcina?
- 11Este insarcinata?
- 3insarcinata? :((:((
- 0e posibila o sarcina?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 4oare e semn de sarcina? Doamne ajută!!!
- 7Sarcina?
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 1O parere va rog ! Se mai poate vorbi despre sarcina daca am avut menstruatie 6 zile?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 4sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina?
- 0S-a rupt prezervativul.
- 2sarcina sau nu?
- 0Prezervativ spart
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: