Pot fii insarcinata???
Buna seara acum o saptamna am facut dragoste cu prietenul meu si sa spart prezervativul dar nu a ejeculat in mine si vad ca imi intarzie menstruatia este posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am o menstruatie regulata. Sper doar sa fiu eu speriata.va rog frumos raspundeti
3 comentarii
Buna Irina,
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Prezervativele nici daca nu se rup nu iti confera siguranta de 100%. Prin urmare, daca s-a rupt exista posibilitatea unei sarcini! Incearca totusi sa te relaxezi deoarece cu cat esti mai stresata cu atat menstruatia iti poate intarzia! Presupun ca stii faptul ca poate veni menstruatia chiar si in cazul unei sarcini la inceput! Asa ca, pe viitor, fiti mai atenti!
Da, dar in fiecare luna imi intarzie asa mentionez ca sunt si racita cred ca am o infectie
In acest caz, consulta un medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 12sunt oare gravida???
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 2sunt insarcinata sau...ce?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 9Sunt gravida?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2sunt insarcinata?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: