pot ramane gravita?
Cilclul meu menstrual a inceput pe data de 5 spre 6, nu stiu exact. am avut un contact sexual neprotejat, dar fara penetrare, si fara sa ejaculeze inauntru, doar ma atins din greseala, pentru ca a cazut prezervativul... dar bineinteles ca mam spalat repede. Asta a fost pe data de 16. As putea sa raman gravida???
3 comentarii
Fara penetrare, probabilitatea de a fi ramas insarcinata e atat de mica, incat o puteti considera inexistenta.
domnilor doctori va rog sa imi raspundeti cat mai repede cu putiinta.am 16 ani si mi-am inceput de ceva timp viata sexuala.de obicei o facem la inceput fara prezervativ apoi cu el.si nu s-a intamplat pana acum nimic.dar apoi o data nu a mai apucat partenerul meu sa si-l puna caci s-a excitat prea tare si a ejaculat...dar am intrerupt cat s-a putut de repede.este posibil sa raman gravida?va rog sa raspundeti.cu respect Delia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 4lichidul preejaculator
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 4sunt insarcinata?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 5Sarcina??
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 1sunt gravida?
- 7Sunt gravida ?
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 0Valori beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: