Pot ramane insarcinata?

20-04-2022
Alina.1410
Nu este medic/terapeut
Alina.1410
Buna! Am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu la 6 zile dupa ce mi-am incheiat ciclul menstrual. A fost prima data unul protejat, insa apoi a mers si s-a spalat si dupa a mai introdus de cateva ori fara protectie. Am luat pilula de a doua zi la 58 de ore dupa contact, pe prospect scriind ca se poate administra in 72 de ore. Au trecut 12 zile de la contactul sexual si nu a aparut vreo pata de sange, insa am dureri de cap, abdominale si stari de greata. Din prospect pare ca ar fi si simptomele pastilei de a doua zi, insa am mai bine de o saptamana de la administrare. Cand ar trebui sa fac un test de sarcina ca sa fiu sigura ca raspunsul este corect? Nu ar fi o sarcina dorita, deci as vrea sa fiu sigura ca nu am sanse prea mari de a ramane insarcinata!
1 comentarii
0
20-04-2022, ora 20:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei după 14 zile de la contact ar trebui să se vadă la testul de sarcină. Dacă nu e concludent se mai repetă după o săptămână.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici