Pot ramane insarcinata?

20-04-2022
Alina.1410
Nu este medic/terapeut
Alina.1410
Buna! Am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul meu la 6 zile dupa ce mi-am incheiat ciclul menstrual. A fost prima data unul protejat, insa apoi a mers si s-a spalat si dupa a mai introdus de cateva ori fara protectie. Am luat pilula de a doua zi la 58 de ore dupa contact, pe prospect scriind ca se poate administra in 72 de ore. Au trecut 12 zile de la contactul sexual si nu a aparut vreo pata de sange, insa am dureri de cap, abdominale si stari de greata. Din prospect pare ca ar fi si simptomele pastilei de a doua zi, insa am mai bine de o saptamana de la administrare. Cand ar trebui sa fac un test de sarcina ca sa fiu sigura ca raspunsul este corect? Nu ar fi o sarcina dorita, deci as vrea sa fiu sigura ca nu am sanse prea mari de a ramane insarcinata!
1 comentarii
0
20-04-2022, ora 20:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei după 14 zile de la contact ar trebui să se vadă la testul de sarcină. Dacă nu e concludent se mai repetă după o săptămână.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: