Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
Buna ziua! Am fost virgina si prietenul meu m-a penetrat prima oara cu degetul, mi-a rupt himenul si a reusit sa bage doua degete intregi, a ajuns in zona in care este pericol de sarcina? Am facut si sex oral si mi-e teama sa nu-i fi ramas lui pe deget sau mie sau pe penis sperma. In cazul acesta exista posibilitatea unei sarcini? Mentionez, vaginul meu este foarte stamt si nu a reusit sa introduca tot penisul, l-a introdus fara prezervativ, dar s-a spalat anterior. Sa ma ingrijorez? Multumesc!
3 comentarii
DAAAAAAAAA pt ca esti fraiera si ai acceptat ca primul tau contact sexual sa fie normal si minunat de care iti vei aminti TOATA VIATA.
Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Este necesar un control ginecologic.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Este necesar un control ginecologic.
O zi placuta!
Bună ziua... Am făcut s***cu prietenul meu într-o seară protejat (a ejaculat) dar după câteva minute fara şi mi-a zis ca nu a ejaculat în mine. Menţionez că tot în acea seară peste o oră mi-a venit menstruaţia. Vă roog să mă ajutati !😔
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 4sarcina sau menopauza?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 14ce sanse am sa raman insarcinata cu ligatura de trompe
- 3sarcina sau premenopauza
- 5Sarcina sau nu ?!
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 1Insarcinata sau nu?
- 14Sarcina sau nu?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 2vine bebe?
- 1Menstruatie neregulata
- 12 acte sexuale consecutive
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: