Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!

Buna ziua! Am fost virgina si prietenul meu m-a penetrat prima oara cu degetul, mi-a rupt himenul si a reusit sa bage doua degete intregi, a ajuns in zona in care este pericol de sarcina? Am facut si sex oral si mi-e teama sa nu-i fi ramas lui pe deget sau mie sau pe penis sperma. In cazul acesta exista posibilitatea unei sarcini? Mentionez, vaginul meu este foarte stamt si nu a reusit sa introduca tot penisul, l-a introdus fara prezervativ, dar s-a spalat anterior. Sa ma ingrijorez? Multumesc!
3 comentarii

DAAAAAAAAA pt ca esti fraiera si ai acceptat ca primul tau contact sexual sa fie normal si minunat de care iti vei aminti TOATA VIATA.

Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Este necesar un control ginecologic.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina nedorita. Este necesar un control ginecologic.
O zi placuta!

Bună ziua... Am făcut s***cu prietenul meu într-o seară protejat (a ejaculat) dar după câteva minute fara şi mi-a zis ca nu a ejaculat în mine. Menţionez că tot în acea seară peste o oră mi-a venit menstruaţia. Vă roog să mă ajutati !😔

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 2sunt insarcinata?
- 5Posibil sarcina sau dereglare hormonala ?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 3Greseala.. in loc de sex anal, sex normal
- 20voi ramane insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 0Anticonceptionale
- 7exista riscul sa raman gravida?
- 2Posibila sarcina?
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 2Anticonceptionale
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: