pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare?

07-01-2008
Carmen75
Nu este medic/terapeut
Carmen75
am o fetita de 4 ani.venind de la gradinita, mi-a zis ca o doare burta, i-am zis sa stea pe oala sa-si faca nevoile, a facut, toate bune si frumoase pana ne-am culcat.a mai zis ca o doare, dar a adormit.a vomat toata noaptea si cand s-a trezit nu mai avea nimic si am presupus ca a avut o indigestie usoara, dar acum s-a repetat faza cu durerea de stomac.intrebarea mea este:pot sa-i dau metoclopramid seara inainte de culcare sa nu mai patesc la fel ca atunci?daca-i dau jum de comprimat ii ajunge pentru toata noaptea?multumesc anticipat.
6 comentarii
0
07-01-2008, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Se poate da dar aceasta nu este o solutie.Copilul trebuie vazut de medic, durerile abdominale la copil+/_varsaturi sunt destul de frecvente si au foarte multe cauze.
0
08-01-2008, ora 00:00
Carmen75
Nu este medic/terapeut
Carmen75
da, stiu ca nu e o solutie.din fericire n-am avut probleme cu varsaturi de data asta, cel putin pana astazi, dar ei i s-a intamplat o singura data, ea nu are probleme cu stomacul cu varsaturi sau diaree de fel si m-am gandit ca poate fi de la o simpla indigestie(a mancat ceva la gradi si nu i-a priit), dar oricum multumesc pentru raspuns.bineinteles ca o sa ma duc la medic, dar v-am contactat pentru ca e bine sa asculti si alte opinii si pana acum la toate intrebarile mele am primit numai raspunsuri bune si corecte.
0
10-01-2008, ora 00:00
Carmen75
Nu este medic/terapeut
Carmen75
am fost la medic si mi-a spus ca nu are nimic.a controlat-o, a palpat-o si nu are nimic.mai acuza dureri, fara varsaturi sau diaree si mi-au zis de la gradinita ca a facut pipi cam des.astept sa vad si astazi acasa.medicul mi-a dat totusi debridat si de la plafar ceva de giardia cu toate ca analizele au iesit negative la giardia.poate fi si alta cauza?multumesc anticipat pt raspuns.
0
10-01-2008, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Vedeti daca nu sunt probleme cu mancarea de la gradinita sau cu atitudinea cadrelor sau a colegilor(copii fac frecvent dureri abdominale daca sunt "traumatizati"psihic:nu le convine ceva, nu le convine cum sunt tratati, sunt tinta rautatilor cipiilor, au teama de ceva etc.
0
11-01-2008, ora 00:00
Carmen75
Nu este medic/terapeut
Carmen75
va multumesc pentru raspuns, oricum ea e mai sensibila si nu suporta sa se tipe la ea si sa i se vorbeasca urat.
0
14-01-2010, ora 10:20
mmsandu
Nu este medic/terapeut
mmsandu
pt. carmen75. am urmarit discutiile tale ref. la problemele copilului cu respiratia si imunitatea, am vazut cate medicam. si vaccinuri ai incercat. Te-ai gandit la un tratament homeopatic? dau rezultate f. bune, uimitoare uneori, te sfatuiesc sa incerci.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Indigestia explicată – ce se întâmplă, de fapt, cu digestia?
  • Cum se manifestă indigestia și câteva sfaturi utile
  • Indigestie vs intoxicația alimentară - diferențe, clarificări
  • Curcumina în tratamentul indigestiei / dispepsiei funcționale
  •