am slabit cu 7 kg ma simt rau

22-02-2011
andreea 8
Nu este medic/terapeut
andreea 8
Buna ziua la toti, acum 3 ani primavara m am imbolnavit. aveam urmatoarele simptome: febra 37, 5 o zi, vomitam, nu puteam sa maninc nimic, eram galbena, ma simteam obosita nu puteam nici sa ma concentrez, vedeam rau, auzeam rau si aveam durere si in spate. Am dat analize biochimice si au iesit toate bune, ecografia la fel buna nimeni nu putea sa inteleaga ce am. Au trecut 3 ani dar starea mea nu sa imbunatatit, greata nu am asa des, maninc, am slabit timp de 3 ani cu 7 kg si nu pot sa ma ingras. am fost la medic dar nu mi au gasit nimic serios, doar o gastroduodenita. am dureri si in spate in fiecare zi. va rog sa mi dati un sfat ce sa mai fac, un medic. mentionez ca vreau sa ma ingras am 1.62 si 45 kg. multumesc.
2 comentarii
0
22-02-2011, ora 16:39
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Nu vreau sa te sperii dar o scadere in greutate brusca pune multe semne de intrebare.Medicul tau de familie nu ti-a recomandat nici un specialist?Culoarea galbena+oboseala nejustificata +greturi poate fi si de la ficat sau bila sau poate avea si alte cauze..De 3 ani te afli in situatia asta si nimeni nu stie nimic?De unde esti?
0
22-02-2011, ora 21:10
andreea 8
Nu este medic/terapeut
andreea 8
timp de 3 ani am slabit cu 7 kg, am uitat sa zic dar mi au gasit si colecistita cronica, si chiar nu de mult am fost la terapeut si ea mi a zis ca trb sa am un regim si sa maninc si ma voi ingrasa, dar mie nu mi vine sa cred ca de la colecistita pot sa nu am pofta de mincare si sa ma simt in general fara dispozitie. chiar cu jumate de an in urma am facut mai multe anlize la centrul de diagnostic in chisinau, iar cu un an in urma am trecut comisia medicala in Rusia fiindca traiesc la moment aici. am dat anlize si la boli infectioase ca ( hiv, sifilis etc...) am trecut si la plamini si totul a iesit bine, adica nu mi au gasit nimic.
astept raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.