pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
pot sa intreb farmacista ce anticonceptionale pot lua? daca o fata de aceeasi varsta cu mine ia un anumit tip de anticonceptionale recomandate de medicul ei, pot sa iau aceleasi avand in vedere ca avem aceeasi varsta?
1 comentarii
Nu este de loc indicat sa faci asa ceva. Prescriptia de anticonceptionale se bazeaza pe mult mai multe date, nu doar pe virsta. Nu e indicat nici sa intrebi farmacista, nici ea nu este in masura sa iti recomande contraceptivele cele mai bune pentru tine.
Mergi la un medic de planning familial, stai de vorba cu el, te va consulta si iti va spune ce anticonceptionale ti se pot potrivi.Acesta este drumul corect de urmat pentru a lua contraceptive. Daca faci altfel risti sa iti creezi tu singura probleme
Mergi la un medic de planning familial, stai de vorba cu el, te va consulta si iti va spune ce anticonceptionale ti se pot potrivi.Acesta este drumul corect de urmat pentru a lua contraceptive. Daca faci altfel risti sa iti creezi tu singura probleme
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3este posibil ca un anumit contraceptiv sa nu isi faca efectul la o persoana?
- 3contraceptiv potrivit
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 10efecte postinor 2
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 6Contraceptive si ingrasare
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 9astept parerea unui medic urgent. prezervativ spart in timpul actului
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 11yasmin sau diane?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: