Pot sa raman insarcinata..?
pot sa raman insarcinata daca prietenul meu a bagat penisul 1-2 cm inauntru dar nu a ejaculat deloc?asat s-a intamplat acum 2 luni cu 5 zile dupa terminarea menstruatiei.sunt foarte ingrijorata desi nu am avut nici un simptom..din ce ma gandesc mai mult la asta din aia vad ca mi-a crescut burta si alte prostii.poate sa se vada burta de la nici 2 luni?
8 comentarii
nu are cum sa fi ramas insarcinata pentru ca 1 prietenul tau nu a ejaculat deloc, 2 la 5 zile dupa terminarea menstruatiei nu cred ca aveai cum sa fii la ovulatie...cred ca burta si alte simptome sunt generate de ingrijorare...eu in locul tau nu m-as gandi la asa ceva
Pentru linistea si confortul tau poti face un test de sarcina si afli raspunsul care te framanta de 2 luni.tu nu ai avut menstra in lunile astea?(testul nu costa mult, sunt teste care costa 2, 5 ron)Succes!
Va multumesc pt raspuns!ba da am avut in ambele luni..dar am citit pe net ca poate sa iti vina si peste sarcina cateva luni..e adevarat?
heii buna... am si o mica mare problema..trea sa mi vina menstruatie pe 1 si a zi snt in 6 si snt putin speriata:-s...miam fct testu si a iesit negativ... ma dor sani... dar si burtica jos... si as vrea sa mi vina.. dar nu stiu ce sa fac... ast raspuns va rog mult...:(
bunA beibiii mica, eu zic sa nu iti faci griji astea sunt simtome specifice venirii menstruatiei, care iti poate intarzia din diferite cauze stres, raceala, bea ceai de coada soricelului e ffoarte bun pentru reglarea menstruatiei...in caz ca ai avut contact sexual neprotejat si banuiesti o sarcina fuguta la ginecolog.
Beibiii mica, se mai intampla ca sa va intarzie in momentele in care sunteti stresate sau poate n-ai un ciclu regulat...daca sti ca ai facut sex neprotejat si vrei sa stai linistita, da fuguta la farmacie si cumpara un test( da sa fi trecut 14 zile de la contactul sexual).
de la ultimu contact sexual a trecut cam 3 saptamani asa.app o luna...ms mul de sfat baiat_87
o sa beau ceai de coada soricelui.. ms mult amalia:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 3pot ramane insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 5Sarcina sau nu?
- 0sarcina ?
- 3Pot fi gravida ?
- 0sunt gravida?
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 0Anticonceptionale
- 4Pot fi insarcinata ?
- 5Sarcina?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: