Pot sa raman insarcinata..?

04-10-2011
Anna-marria
Nu este medic/terapeut
Anna-marria
pot sa raman insarcinata daca prietenul meu a bagat penisul 1-2 cm inauntru dar nu a ejaculat deloc?asat s-a intamplat acum 2 luni cu 5 zile dupa terminarea menstruatiei.sunt foarte ingrijorata desi nu am avut nici un simptom..din ce ma gandesc mai mult la asta din aia vad ca mi-a crescut burta si alte prostii.poate sa se vada burta de la nici 2 luni?
8 comentarii
0
04-10-2011, ora 18:21
ancutzsa
Nu este medic/terapeut
ancutzsa
nu are cum sa fi ramas insarcinata pentru ca 1 prietenul tau nu a ejaculat deloc, 2 la 5 zile dupa terminarea menstruatiei nu cred ca aveai cum sa fii la ovulatie...cred ca burta si alte simptome sunt generate de ingrijorare...eu in locul tau nu m-as gandi la asa ceva
0
05-10-2011, ora 01:24
andreess95
Nu este medic/terapeut
andreess95
Pentru linistea si confortul tau poti face un test de sarcina si afli raspunsul care te framanta de 2 luni.tu nu ai avut menstra in lunile astea?(testul nu costa mult, sunt teste care costa 2, 5 ron)Succes!
0
05-10-2011, ora 16:24
Anna-marria
Nu este medic/terapeut
Anna-marria
Va multumesc pt raspuns!ba da am avut in ambele luni..dar am citit pe net ca poate sa iti vina si peste sarcina cateva luni..e adevarat?
0
06-10-2011, ora 20:08
Beibiii mica
Nu este medic/terapeut
Beibiii mica
heii buna... am si o mica mare problema..trea sa mi vina menstruatie pe 1 si a zi snt in 6 si snt putin speriata:-s...miam fct testu si a iesit negativ... ma dor sani... dar si burtica jos... si as vrea sa mi vina.. dar nu stiu ce sa fac... ast raspuns va rog mult...:(
0
07-10-2011, ora 00:12
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
bunA beibiii mica, eu zic sa nu iti faci griji astea sunt simtome specifice venirii menstruatiei, care iti poate intarzia din diferite cauze stres, raceala, bea ceai de coada soricelului e ffoarte bun pentru reglarea menstruatiei...in caz ca ai avut contact sexual neprotejat si banuiesti o sarcina fuguta la ginecolog.
0
07-10-2011, ora 20:32
Baiatu_87
Nu este medic/terapeut
Baiatu_87
Beibiii mica, se mai intampla ca sa va intarzie in momentele in care sunteti stresate sau poate n-ai un ciclu regulat...daca sti ca ai facut sex neprotejat si vrei sa stai linistita, da fuguta la farmacie si cumpara un test( da sa fi trecut 14 zile de la contactul sexual).
0
08-10-2011, ora 21:19
Beibiii mica
Nu este medic/terapeut
Beibiii mica
de la ultimu contact sexual a trecut cam 3 saptamani asa.app o luna...ms mul de sfat baiat_87
0
08-10-2011, ora 21:21
Beibiii mica
Nu este medic/terapeut
Beibiii mica
o sa beau ceai de coada soricelui.. ms mult amalia:*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •