Pot sa raman insarcinata?

06-11-2011
Carla.Sorian
Nu este medic/terapeut
Carla.Sorian
Buna ziua.As vrea si eu un sfat daca se poate.nu stiu prea multe lucruri despre anticonceptionale, insa am fost la un ginecolog si mi-a recomandat Novynette, am luat in prima zi de ciclu, in fiecare zi la aceasi ora.menstruatia mia durat 6 zile(e vreo problema daca mia durat atata sau e doar de la anticonceptive?) si dupa 7 zile dupa ce am luat anticonceptive am intretinut relatii cu iubitul meu si el a lasat in mine.as vrea sa stiu daca as putea ramane insarcinata ptr ca au trecut atat de putine zile de cand iau anticonceptionale...va rog ajutatima.Va multumesc (imi cer scuze daca nu am scris corect, stau doar de 1 an in romania si nu stiu prea bine limba) va multumesc inca odata. Multa sanatate!
2 comentarii
0
06-11-2011, ora 18:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai ramas insarcinata, esti protejata chiar dupa prima pilula. Nu e nici o problema ca menstruatia s-a prelungit putin, poate fi din cauza contraceptivului.
0
06-11-2011, ora 18:55
Carla.Sorian
Nu este medic/terapeut
Carla.Sorian
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.O seara placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici