Pot sa zbor cu avionul daca am bula de emfizem subleural ?
In att:Dr Ciprian
In urma unui astm bronsic netratat corespunzator am dezvoltat o bula emfizem subleural anterioara la nivrlul lingulei de 1.5 cm diametru. Acesta este practic rezultatul tomografiei.In 20 de zile luasem bilet la mare, Turcia, Antalya, ceea CE inseamna 2 ore calatorie cu avionul. Doctorul meu a spus sa nu ma panichez si sa incerc sa imi traiesc viata absolut normal, fireste, fara eforturi si icneli.
1. Credeti ca este cazul sa anulez calatoria ?
2. Aceasta bula va crea un pneumotorax daca eu ma ingrijesc corespunzator? Este un traseu obligatoriu?:
In urma unui astm bronsic netratat corespunzator am dezvoltat o bula emfizem subleural anterioara la nivrlul lingulei de 1.5 cm diametru. Acesta este practic rezultatul tomografiei.In 20 de zile luasem bilet la mare, Turcia, Antalya, ceea CE inseamna 2 ore calatorie cu avionul. Doctorul meu a spus sa nu ma panichez si sa incerc sa imi traiesc viata absolut normal, fireste, fara eforturi si icneli.
1. Credeti ca este cazul sa anulez calatoria ?
2. Aceasta bula va crea un pneumotorax daca eu ma ingrijesc corespunzator? Este un traseu obligatoriu?:
1 comentarii
Bună ziua! V-am răspund la mesaj în topica de mai sus. O zi liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii