Poti ramane insarcinata asa usor?

06-07-2011
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Buna.In urma cu 2 saptamani am avut un petting cu prietenul meu...adica am simulat un act sexual fara penetrare, doar atingeri ale oraganelor sexuale!Nu a existat ejaculare, poate doar acel lichid preejaculator.Insa exista o problema...m-a masturbat cu degetul si la sfarsit am vazut o pata de sange...e posibil sa ma fi dezvirginat.Mentionez ca eram virgina pana in acel moment!Atunci eram cam in a-4-a zi de la sfrsitul ciclului menstrual si azi este exact ziua in care ar trebui sa-mi vina.In schimb de ieri dimineata am numai niste secretii maronii cu miros urat si mancarimi!De cateva zile prezint toate simptomele sindromului premenstrual insa menstruatia propriu-zisa nu mai apare! Care ar putea fi cauza?Se poate sa fi ramas insarcinata in urma experinentei?As dori un raspuns de un medic daca se poate:)! Multumesc!
8 comentarii
0
06-07-2011, ora 13:51
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Nu e atat de simplu sa ramai insarcinata mai ales ca nu a avut loc penestrare, cel ami probabil e o dereglare hormonala.Iar acea secretie poate proveni de la o infectie.Nu cred ca ai meotive sa te ingrijorezi.mai bine mergi la un medic si scapi de stress.
0
06-07-2011, ora 14:02
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
gravida nu esti dar se poate sa ai o infectie de ai scurgerea aia care zici tu
chiar daca nu te-a penetrat de atins te-a atins
mai bine mergi la doctor sa vezi de ce natura e substanta care iese
0
06-07-2011, ora 15:06
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Sunt foarte speriata pentru ca mentra nu mai apare si ma gandesc la ce e mai rau
0
06-07-2011, ora 15:15
natasha.layevska
Nu este medic/terapeut
natasha.layevska
nu-ti fa probleme, de gravida, nu esti gravida.dar ai grija cu frica de graviditate.cand eu mi-am pierdut virginitatea, de mai bine de 10 ani, la momentul in care trebuia sa-mi vina menstruatia luna urmatoare, eram atat de speriata de ideea de a ramane gravida incat...nu mi-a mai venit 3 saptamani, in conditiile in care am avut si am si pana acum menstruatii exact la 28 de zile.acea luna a fost singura exceptie si mi-a venit dupa ce i-am spus mamei mele(care este ginecolog )ce am facut. :-))) asa ca nu te gandi si o sa-ti vina.
0
06-07-2011, ora 15:27
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
@natasha.layevska Probabil ca ai dreptate.Defapt stiu ca nu se ramane insarcinata asa usor, mai ales ca experienta asta s-a petrecut o singura data si fara finalitate!Ma gandesc ca poate sa fie din cauza stresului acumulat in aceste 2 saptamani, in care de multe ori abia puteam sa dorm noaptea de ingrijorare :|
0
25-09-2011, ora 21:08
chrisstinex
Nu este medic/terapeut
chrisstinex
buna..azi am facut un petting cu iubitu meu si mi-a introdus degetul in vagin si mi-a curs sange...mentionez ca eram virgina..:-(e posibil sa ma fi dezvirginat?
0
26-09-2011, ora 13:50
irina ionela
Nu este medic/terapeut
irina ionela
nu esti insarcinata:!
0
20-03-2015, ora 07:40
Anonimu91
Nu este medic/terapeut
Anonimu91
Buna ziua in urma cu 1 luna am facut dragoste cu prietena si intai am facut cu prezervativ apoi fara dar nu miam dat drumu in ea.La 3 zile ia venit menstruatia, iar luna aceasta ii intarzie menstruatia dar nici simptomele unei gravide nu le are.Va multumesc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •