Prea mult sex??? Ajutor!!!

17-02-2007
electra
Nu este medic/terapeut
electra
Am auzit ca de la prea mult sex te ingrasi...
Sa fie justa aceasta parere???
Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect!!!
PLEACE!!!
2 comentarii
0
17-02-2007, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Mult sex inseamna multa miscare, iar miscarea elimina calorii si face bine...
Sexul, pe de alta parte, elibereaza endorfine si creeaza o stare de bine, de pofta de viata.
Sexul nu ingrasa si nu cred ca abstinenta a fost vreodata recomandata intr-o cura de slabire :)
Majoritatea cuplurilor au problema opusa: prea putin sex, depresie, "nu-l mai atrag" - "nu arat bine" - nu mai ai grija de aspectul tau...daca tot nu te apreciaza nimeni - mananci mai mult - ingrasare.

Bine...daca dupa sex de n ori pe zi urmeaza n portii de mancare, ciocolata, etc...evident ca e posibil sa te ingrasi. Dar sa ramanem in limita normalului...:)

Sfatul meu: aveti o viata sexuala ok - trebuie sa aveti grija sa ramana asa. Daca aveti tendinte de ingrasare incercati sa va reglati alimentatia si sa faceti miscare. Pe sectiunea de Alimentatie-nutritie-dieta Dr. Anca va poate da cateva recomandari in acest sens.
0
17-02-2007, ora 00:00
electra
Nu este medic/terapeut
electra
Nu, probleme cu alimentatia nu am...nu mi-am schimbat regimul si duc o viata sanatoasa.
Am intrebat ca m-a socat aceasta cind mi-a spus o prietena.
Multumesc pentru explicatii si sfat!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici