Prea mult sex??? Ajutor!!!
Am auzit ca de la prea mult sex te ingrasi...
Sa fie justa aceasta parere???
Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect!!!
PLEACE!!!
Sa fie justa aceasta parere???
Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect!!!
PLEACE!!!
2 comentarii
Mult sex inseamna multa miscare, iar miscarea elimina calorii si face bine...
Sexul, pe de alta parte, elibereaza endorfine si creeaza o stare de bine, de pofta de viata.
Sexul nu ingrasa si nu cred ca abstinenta a fost vreodata recomandata intr-o cura de slabire :)
Majoritatea cuplurilor au problema opusa: prea putin sex, depresie, "nu-l mai atrag" - "nu arat bine" - nu mai ai grija de aspectul tau...daca tot nu te apreciaza nimeni - mananci mai mult - ingrasare.
Bine...daca dupa sex de n ori pe zi urmeaza n portii de mancare, ciocolata, etc...evident ca e posibil sa te ingrasi. Dar sa ramanem in limita normalului...:)
Sfatul meu: aveti o viata sexuala ok - trebuie sa aveti grija sa ramana asa. Daca aveti tendinte de ingrasare incercati sa va reglati alimentatia si sa faceti miscare. Pe sectiunea de Alimentatie-nutritie-dieta Dr. Anca va poate da cateva recomandari in acest sens.
Sexul, pe de alta parte, elibereaza endorfine si creeaza o stare de bine, de pofta de viata.
Sexul nu ingrasa si nu cred ca abstinenta a fost vreodata recomandata intr-o cura de slabire :)
Majoritatea cuplurilor au problema opusa: prea putin sex, depresie, "nu-l mai atrag" - "nu arat bine" - nu mai ai grija de aspectul tau...daca tot nu te apreciaza nimeni - mananci mai mult - ingrasare.
Bine...daca dupa sex de n ori pe zi urmeaza n portii de mancare, ciocolata, etc...evident ca e posibil sa te ingrasi. Dar sa ramanem in limita normalului...:)
Sfatul meu: aveti o viata sexuala ok - trebuie sa aveti grija sa ramana asa. Daca aveti tendinte de ingrasare incercati sa va reglati alimentatia si sa faceti miscare. Pe sectiunea de Alimentatie-nutritie-dieta Dr. Anca va poate da cateva recomandari in acest sens.
Nu, probleme cu alimentatia nu am...nu mi-am schimbat regimul si duc o viata sanatoasa.
Am intrebat ca m-a socat aceasta cind mi-a spus o prietena.
Multumesc pentru explicatii si sfat!!!!
Am intrebat ca m-a socat aceasta cind mi-a spus o prietena.
Multumesc pentru explicatii si sfat!!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.