Prea uda

27-06-2017
Alie
Nu este medic/terapeut
Alie
Buna ziua. Indraznesc sa pun o intrebare un pic jenanta, recunosc. Dar deseori cand au loc momente intime intre mine si iubitul meu, ma ' ud ' mult prea repede. Deseori, actul incepe, si dupa 5 minute abia mai simt ceva la cat de umed e interiorul. El spune ca e vina lui deoarece ce incepe cu un ritm rapid si brusc si ca probabil faptul ca sunt atrasa si îndrăgostită de el ma face sa ma topesc mai usor la atingerea lui. Dar totuşi intreb dacã e normal si daca e ceva ce pot face ca umiditatea sa scada.
2 comentarii
1
27-06-2017, ora 11:18
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna ziua, Alie.

Ceea ce experimentezi tu este normal si firesc. Unele femei se uda mai repede, altele mai tarziu, unele mai abundent, altele mai putin abundent.

Eu nu recomand sa iei ceva pentru ca umiditatea sa scada, atata timp cat nu exista vreo problema medicala. Pentru a vedea daca este sau nu vreo problema medicala la mijloc, ai putea merge la ginecolog.

Pana atunci insa, ati putea incerca prezervativele cu striatii. Acelea mai cresc putin forta de frecare. De asemenea, indepartarea periodica a surplusului sau incercarea mai multor pozitii ar putea fi si aceastea o solutie. Se stie ca in unele pozitii forta de frecare este mai mare decat in altele.

Va doresc mult succes in gasirea solutiei potrivite pentru voi!
1
27-06-2017, ora 12:10
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Un vagin foarte umed este un semn de excitare puternica. Acest lucru se poate să te deranjeze numai pe tine și nu pe partener.
Ai observat dacă atunci când contactul sexual are loc mai des se întâmplă același lucru? S-ar putea să vă vedeți mai rar decât ați dori și atunci emoția să fie prea puternică.
E bine totuși să consulți un ginecolog care să-ți confirme că nu-i o problemă medicală.
Prezervativele cu striații recomandate și de colegul meu reduc într-adevăr lubrifierea și îl ajuta pe partenerul tău sa simtă penetrarea mai bine, dar au un efect secundar neplăcut, prin faptul că vaginul poate amorți după o anumita perioada de frecare.
Deci soluția e stabilirea corectă a cauzei ce stă în spatele lubrifierii excesive și asta o afli doar consultând un ginecolog și un psihosexolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici