Pregnyl 5000 injectabil, unde se gaseste? urgent

01-04-2009
mykyiy81
Nu este medic/terapeut
mykyiy81
Buna ziua,
Am nevoie pana pe 6 aprilie de o fiola de pregnyl 5000 UI. Daca stie cineva unde as putea gasi v-as fi recunoscatoare. Am inceput luna aceasta stimulare si imi doresc tare mult un bebe. Asa ca. ajutor!!!
4 comentarii
0
01-04-2009, ora 19:09
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
sal...cred ca trebuie sa apelezi la un medic specializat..nu stiu dak se gaseste asa...peste tot.si io imi doresc tare mult un bebe.eu mai am o luna de anticonceptionale..tratamentpt chisturi.dak functioneaza pregnyl anunta-ma si pe mine.multa bafta..
0
13-05-2009, ora 07:44
cocolina
Nu este medic/terapeut
cocolina
salut! se gaseste in serbia in farmacie si costa in jur de 20 euro fiola, dar puteti intreba si in alte tari daca aveti ocazia sau apelati la persoanele cunoscute.multa sanatate!
0
28-12-2011, ora 23:46
serban ana
Nu este medic/terapeut
serban ana
La ce facrmacie pot gasi sol injectabila PREGNYL 5000Ui, mentionez ca sunt din bucuresti.
0
07-05-2013, ora 14:48
viorica.r
Nu este medic/terapeut
viorica.r
sal...PREGNYL 5000Ui nu se gaseste la noi in farmacii sau cel putin eu de 2 ani lu l-am gasit si la inlocuit medicul cu ovitrelle 0, 5ml intr-o seringa preumpluta.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul