preput crapat
am aceastra problema de 6 luni poate chiar mai mult, crapaturi pe ata si preput (rani de 2-3mm cu sangerari) care ustura in timp ce fac dus, multe bubite mici pe cap rosii si ca un fel de matreata pe penis. un urma unui control la ginecolog al prietenei mele doctorul ne-a prescris reteta cu metronidazol arena si unguentul lomexin. am urmat acest tratament dar nu a dat niciun rezultat dupa 2 luni l-am incercat din nou avand acelasi rezultat... ce sfat imi dati?
2 comentarii
Un sfat nu ajuta cu nimic daca nu este urmat. Iar un sfat bun nu poate fi inteles de orice om de aceea exista deviza: incercarea unui sfat este mult mai usoara si mai inteleapta decat intelegerea lui.
Recomanderea mea: consulta un medic homeopat cu experienta caci ce ai tu este vindecabil f. rapid cu ajutorul homeopatiei. Iti spun din experienta. Si daca incerci posteaza-ne rezultatul aici poate invata si altii de la tine, caci de la sfaturi in sine nu prea invata nimeni in ziua de azi.
Recomanderea mea: consulta un medic homeopat cu experienta caci ce ai tu este vindecabil f. rapid cu ajutorul homeopatiei. Iti spun din experienta. Si daca incerci posteaza-ne rezultatul aici poate invata si altii de la tine, caci de la sfaturi in sine nu prea invata nimeni in ziua de azi.
merci pentru raspuns... am sa postez rezultatul...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act