Presiune în piept, în zona sternului

03-11-2022
Nikita1234
Nu este medic/terapeut
Nikita1234
Bună ziua,

Scriu această problemă aici, pentru că nu știu la cine să mai apelez. Voi începe cu începutul:

În 2020 aveam o senzație ciudată în piept, parcă o presiune, dar mi-a trecut mereu cu Calmotusin.
Acum 3 luni mi-a început a senzație ciudată, o presiune pe piept de la gât până la plămâni (zona sternului mai exact). Această senzație se intensifica la climă, dacă mestecam gumă mentolată sau dacă stau în anumite poziții. De exemplu, în mașină mi se intensifică din cauza spațiului limitat. Am mers la control la următorii medici:
1. Pneumolog - mi-am făcut radiografie pulmonară, totul a ieșit perfect. Am primit totuși un tratament, Astha15 și Montekulast Teva, dar nu mi-a trecut. Totuși, menționez că atunci când tușesc, parcă aș avea o bronșită minoră.
2. Endocrinolog - mă gândeam că este un simptom de la tiroidă. Analizele au ieșit perfect.
3. Alergolog - mi-am făcut testul prick și analizele, nu am alergie la absolut nimic.
4. Gastrolog - mi-am făcut endoscopie și eco abdominal. Am o gastrită minoră, dar domnul doctor mi-a spus că nu din cauza aia simt presiunea, pentru că la esofag nu am absolut nimic.

O altă chestie importantă: în septembrie am răcit foarte tare și în acele zile în care am fost răcită, nu am simțit presiunea absolut deloc.

Ce aș putea face mai departe? La cine să mai apelez? Alergoloul a spus că poate să fie și pe fond neurologic, adică poate s-a blocat un nerv de la spate. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns, pentru că sincer de 3 luni sunt într-un coșmar.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: