Cineva care reușește să țină frâu anxietății?!?

Cu tensiunea sunt ok, mi-am făcut analizele de sânge și sunt bune, ecografie la inimă și e ok, spirometrie globală și sunt ok. A rămas doar anxietatea ca și diagnostic. Iau niște picături date de medic, dar nu își fac efectul.
Cineva care a avut simptomele astea?!? (parte din ele). Sunt disperată, îmi afectează efectiv viața.
Nu am atacuri de panică, nu am tahicardie, nu îmi oscilează respirația. Nu îmi e frică de nimic, nu am gânduri negative. Este doar o senzațiedde apăsare pe piept, acum văd că s-a mutat în gât pe care o simt non stop. Ca o apăsare de care nu scap.

Aveti somatizari de anxietate.
Cu un antidepresiv bun trebuia sa depasiti aceste stari in 2-4 saptamani.

Bromazepamul e o benzodiazepina care poate produce dependenta. Mai bine ca nu ati reactionat la ea.

(*modificat de admin)

Chiar daca spui ca nu exista ganduri negative pe care sa le asociezi cu declansarea acestor stari, gandurile negative pot fi legate de existenta acestor simptome, ce pot sa apara uneori.
Asa ca daca evaluarea medicala nu a descoperit o afectiune cardiaca, respiratorie (ex astm) sau una gástrica (ex boala de refluz gastroesofagian) iti sugerez si eu sa apelezi la psihoterapie
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta

Zsolt Orban
Psihoterapeut Therapy Sessions

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 629anxietate incurabila
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 1anxietate
- 5de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez
- 1presiune pe piept
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 7Depresie, anxietate
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 6Despre anxiolitice
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 156ganduri intrusive ucigatoare
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 2anxietate / atac de panica
- 1Tuse din piept
- 2Anxietate generalizata
- 3Atac de panica si tulburari de anxietate. Va rog ajutor!
- 10Psihiatrie
- 7Tinitus sau anxietate?
Mai multe informații despre: Anxietatea presiunea in piept