Prezervativ cu defect din fabricatie | Forumul Medical ROmedic

Prezervativ cu defect din fabricatie

10-08-2011
pop_daniel
Nu este medic/terapeut
pop_daniel
Mai exact este vorba despre un prezervativ care are o mica fisura. Dar sa povestesc mai pe larg. Dupa consumarea actului sexual, am mers la baie sa testez prezervativul. L-am umplut cu apa, apoi l-am presat destul de tare incat s-a facut ca un balon (mic) si am cautat eventuale scurgeri. La primele 2 incercari de presare nu s-a observat nimic. La a 3-a insa, am observat o mica scurgere, nu picaturi ci mai aproape de vapori, insa era un jet constant. Fisura era mult mai mica decat ar fi intepatura unui ac, de aici am dedus ca este un defect din fabricatie. Tin sa precizez ca aceasta scurgere avea loc doar daca presam foarte tare astfel incat prezervativul sa se umfle la cap (fiind si plin cu apa iar fara sa apas nu curgea) La un moment dat, tot apasand, am observat ca nu mai curge nimic. Am repetat procedura dupa ce am curatat prezervativul si intr-un final (dupa alte 2 incercari) iar a inceput sa curga. Nu-mi explic faptul, decat daca erau mici particule care ar fi acoperit fisura. Credeti ca prin respectiva fisura putea sa treaca si sperma? M-am informat pe net si am aflat ca spermatozoidul are cam 50 microni in timp ce o molecula cu apa are cam 1 micron. E posibil sa treaca apa iar sperma nu? Care ar fi riscurile la o fisura atat de mica, tinand cont ca in timpul actului sexual prezervativul nu este atat de umflat si nici presiunea din interior atat de mare? (ca fapt divers prezervativul era Durex Performa si nu era expirat iar actul sexual a fost usor si de durata scurta, deci exclud o posibila frecare care sa duca la deteriorarea latexului)
1 comentarii
0
11-08-2011, ora 09:15
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Am auzit odata un banc bun. Era cam aşa: câţiva specialişti români erau în schimb de experienţă la o mare fabrică de mase plastice din SUA. La sectia de biberoane, zgomot infernal, se auzea cam aşa: vvvvvvzzzzzz, vvvvvvzzzzzz, vvvvvvzzzzzz şi la fiecare vvvvvvzzzzzz mai ieşea un biberon de pe bandă. Pe urmă trec dincolo, la secţia de prezervative. Aici, alt zgomot infernal, dar ceva mai complex. Era cam aşa: vvvvvvzzzzzz, vvvvvvzzzzzz, vvvvvvzzzzzz ţoc.

"Ce este acest "ţoc", care se aude cu intermitenţe ? Întreabă ai noştri. "A după ce prezervativul este gata, uneori acţionează o mică maşină de găurit, care produce acest zgomot." Uluiţi, ai noştri întreabă: "Cum, dom-le, adică uneori postprocesaţi prezervativele prin perforare ??". "Da ! Trebuie să susţinem şi secţia pe care tocmai aţi vizitat-o adineauri !" veni răspunsul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: