Prezervativ+spermicide?

13-07-2013
elena190
Nu este medic/terapeut
elena190
Corpul meu reactioneaza prost la anticonceptionale, motiv pentru care nu pot lua si nici pastila de a doua zi nu o mai pot lua. As vrea sa stiu, presupunand ca am un contact sexual protejat cu prezervativ si spermicide, iar el nu termina in mine, in cazul in care se rupe prezervativul mai sunt sanse de sarcina in perioada fertila? Multumesc anticipat si as dori parerea unui medic.
3 comentarii
0
13-07-2013, ora 23:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Slava Dumnezeu ca nu puteti lua anticonceptionale si pilula de a doua zi. Astea produc avorturi timpurii care v-ar fi dat batai de cap cu sanatatea dv. sau a membrilor familiei, toata viata.
Daca folositi un prezervativ de buna calitate de la farmacie (nu de la chioscuri sau alte magazine), nu prea are de ce sa se rupa.
Nu tre sa folositi si spermicide. Prezervativul e suficient. Verificati si data expirarii.
0
13-07-2013, ora 23:49
elena190
Nu este medic/terapeut
elena190
In teorie asa este, dar ni s-a mai intamplat sa se rupa inainte. De asta as vrea sa stiu cam care sunt sansele presupunand prin absurd ca se rupe iar :)
0
13-07-2013, ora 23:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Chiar daca v-ar spune cineva ca sunt sanse 5 % (procent care nu se poate stabili nicidecum de fapt), nu va folosesc sa folositi si spermicide.
Se rupe daca folositi ovule intravaginale de exemplu.
Incercati sa folosit Durex de la farmacie si nu cred ca veti mai avea probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici