Prezervativul ma inhiba, asa ca am facut o mare prostie !!!!!!!!!!!!!!!
Buna ziua,
As dori sa stiu ceva legat de sistemul meu imunitar.
Credeti ca e posibil sa am un sistem imunitar mai slabit sau sa am probleme cu acesta intrucat atunci cand am o infectie in corp aceasta se vindeca foarte greu?
De asemenea, sangerez destul de usor, iar orice rana se vindeca destul de greu.
Mentionez ca am urmat ani de zile tratament cu antidepresive si mi s-a spus ca acestea scad imunitatea organismului. Poate fi aceasta cauza slabirii sistemului imunitar, intrucat inainte de aceasta orice vindecare se facea in timp normal.
As putea sa imi fac undeva teste de imunitate?
Mi-am facut testele uzuale de sange, dar nu stiu daca la aceste teste se poate vedea imunitatea.
As mai avea o problema destul de recenta legata de viata sexuala.
In urma cu foarte putin timp (aproximativ o saptamana) am avut un contact sexual neprotejat cu o persoana, as spune eu, cu risc destul de ridicat de posibila boala cu transmitere sexuala.
In principal ma tem de SIDA.
Ingrijorarea mea a crescut si datorita faptului ca in timpul actului am avut sangerare pe organul sexual, crescand astfel probabilitatea de transmitere a eventualii boli.
Stiu ca trebuie sa treaca aprox. 6 luni pentru a-mi putea face testul HIV. De asemenea, imi e foarte teama intrucat o posibila boala ar face ravagii la mine avand in vedere faptul ca as putea avea sistemul imunitar slabit.
Intrebarea mea este daca mai am viata sexuala cu aceasi partenera, intrucat contactul s-a produs oricum, mai are sens sa ma protejez?
Sau e posibil ca daca continui acte sexuale cu aceasta partenera sa creasca riscul de infectie, in cazul in care totusi infectia nu s-a transmis, si bineinteles in cazul in care acea persoana chiar este bolnava.
Acea persoana a fost animatoare in Orient si ospatarita in Europa de Vest si am inteles ca a avut forte multi parteneri sexuali, dar are 2 copii care sunt sanatosi si ea arata sanatoasa.
Nu stiu daca ar trebui sa imi fac probleme, dar e un mare semn de intrebare.
Multumesc mult pentru ajutor!
Toate cele bune,
Florin
As dori sa stiu ceva legat de sistemul meu imunitar.
Credeti ca e posibil sa am un sistem imunitar mai slabit sau sa am probleme cu acesta intrucat atunci cand am o infectie in corp aceasta se vindeca foarte greu?
De asemenea, sangerez destul de usor, iar orice rana se vindeca destul de greu.
Mentionez ca am urmat ani de zile tratament cu antidepresive si mi s-a spus ca acestea scad imunitatea organismului. Poate fi aceasta cauza slabirii sistemului imunitar, intrucat inainte de aceasta orice vindecare se facea in timp normal.
As putea sa imi fac undeva teste de imunitate?
Mi-am facut testele uzuale de sange, dar nu stiu daca la aceste teste se poate vedea imunitatea.
As mai avea o problema destul de recenta legata de viata sexuala.
In urma cu foarte putin timp (aproximativ o saptamana) am avut un contact sexual neprotejat cu o persoana, as spune eu, cu risc destul de ridicat de posibila boala cu transmitere sexuala.
In principal ma tem de SIDA.
Ingrijorarea mea a crescut si datorita faptului ca in timpul actului am avut sangerare pe organul sexual, crescand astfel probabilitatea de transmitere a eventualii boli.
Stiu ca trebuie sa treaca aprox. 6 luni pentru a-mi putea face testul HIV. De asemenea, imi e foarte teama intrucat o posibila boala ar face ravagii la mine avand in vedere faptul ca as putea avea sistemul imunitar slabit.
Intrebarea mea este daca mai am viata sexuala cu aceasi partenera, intrucat contactul s-a produs oricum, mai are sens sa ma protejez?
Sau e posibil ca daca continui acte sexuale cu aceasta partenera sa creasca riscul de infectie, in cazul in care totusi infectia nu s-a transmis, si bineinteles in cazul in care acea persoana chiar este bolnava.
Acea persoana a fost animatoare in Orient si ospatarita in Europa de Vest si am inteles ca a avut forte multi parteneri sexuali, dar are 2 copii care sunt sanatosi si ea arata sanatoasa.
Nu stiu daca ar trebui sa imi fac probleme, dar e un mare semn de intrebare.
Multumesc mult pentru ajutor!
Toate cele bune,
Florin
1 comentarii
Daca te temi atit de tare cel mai simplu este sa o iei de mina si sa mergeti sa faca testul hiv(poti sa-l faci si tu pentru a gasi o justificare-incepeti o relatie si mergeti amindoi sa faceti testul).In orice caz este bine sa te protejezi de acum inainte, niciodata nu este prea tirziu.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.