prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
buna puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri.va rog.
am intretinut relatii sexuale cu prietena mea. si sa rupt prezervativul.cred ca foarte putin lighid a ramas.e posibil sa fie insarcinata.?..ia intarziat.menstruatia 5 zile..daca a ramas se poate face ceva inafara de avort..?.nu stiu ce sa fac. sunt disperat. va rog mult.
am intretinut relatii sexuale cu prietena mea. si sa rupt prezervativul.cred ca foarte putin lighid a ramas.e posibil sa fie insarcinata.?..ia intarziat.menstruatia 5 zile..daca a ramas se poate face ceva inafara de avort..?.nu stiu ce sa fac. sunt disperat. va rog mult.
4 comentarii
exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata si din pacate cred ca este prea tarziu pt a se mai putea face ceva in afara avortului.imi pare rau...fiti mai atenti pe viitor!!
Daca a ramas insarcinata, altceva decat avortul.sa pastrati copilul...
si dak e si minora ma'm scos? nu. de la ce varsta se poate face avort..
Dar cand ati facut dragoste nu te-ai gandit ca e minora..?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 115sunt sau nu gravida?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 1sunt insarcinata?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 0Menstruație
- 0Posibil avort spontan?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? prezervativul rupt