Prima experiența sexuală

03-11-2021
lisa2411
Nu este medic/terapeut
lisa2411
Bună! De două săptămâni mi-am început viața sexuală si am câteva nelămuriri legate de aceasta.
Având in vedere ca sunt destul de tânăra si neexperimentată în domeniu, din responsabilitate am ales ca de fiecare dată să îmi stresez partenerul cu privire la siguranța actului sexual. Până acum am folosit doar prezervativul, care a fost folosit corect sub supravegherea amândurora, iar partenerul meu nu a ejaculat in mine, ceea ce consider ca scade riscul de sarcina.
Prima dată am avut suportabile dureri abdominale asemănătoare cu cele menstruale, si diferite schimbări hormonale pe care le-am sesizat in creșterea sânilor si apariția acneei pe față și pe spate.
Până în momentul de față avut parte de doar 5 acte sexuale, toate protejate.
Însă, de o săptămâna am observat ca in zona abdominala partea stângă, unde am învățat la școala ca se afla trompa uterina, se afla o mică umflatura, care nu doare cand pipăi, însă care îmi trezește suspiciuni.
Acum sunt in prima zi de menstruație iar acea umflatura este încă este acolo. Am speculat că e o urmare a actului sexual, însă mama mea mi-a spus ca e de la frig.
Într-adevăr, trăiesc in zona de munte, unde diminețile cand merge la școala îmi îngheța picioare si cu doua perechi de șosete.
Nu sunt sigura ce ar putea fi, însă sper ca cineva să îmi ofere o părere sau un sfat.
Mulțumesc anticipat!
2 comentarii
0
03-11-2021, ora 09:35
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergi la medic pentru ca nu e corect să ne dăm noi cu părerea numai din ceea ce descrii tu. Medicul are mijloace de investigație și îți poate pune un diagnostic sigur.
0
03-11-2021, ora 18:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la medicul de familie sa va dea trimitere catre un medic de specialitate. Nu are legatura cu viata sexuala si nici cu frigul. Trebuie sa va preocupati de sanatatea dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici