Prima menstruatie dupa anticonceptionale

Buna ziua am si eu o intrebare.. Am inceput sa iau anticonceptionale yasmine acum o luna(mentionez ca le-am luat din prima zi a menstruatie), ultima pastila am luat'o luni, menstruatia mi-a venit joi dimineata insa am observat ca am cheaguri de sange.. si e destul de putina.. dureri nu am mai avut.. sunt normale cheagurile?
1 comentarii

Am si eu o intrebare pt tine... si eu iau anticonceptionale Yasmin de o saptamana si au inceput sa ma doara sanii... ai avut si tu dureri de sani din cauza lor?
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 3ati folosit cilest?
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 8anticonceptionale
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 1menstruastie
- 11probleme cu menstruatia
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 4Ac vs piersici
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 1anticonceptionale si pauza
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Menstruatia anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: