prima penetrare
Buna sun sergiu si am 20 de ani, pana acum nu am avut nici un contact sexual si as vrea sa stiu cum e de prima data, si as dori sa imi spuneti ce sa fac sa fie prima data!va rog sa nu radeti de mn!!sun foarte timid si nu am incredere in mine, poate de aceea nu mi.am pierdut virginitatea pana acum!va rog sa imi dati un sfat, ce sa fac?! Va multumesc pt intelegere
2 comentarii
Salut,
nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. La fete e ceva mai complicat, la noi e mai simplu.
Lasa-te purtat de val.
Prima data ar fi bine sa ai o prietena :). La barbati nu se simte asa de repede pierdere virginitatii ( fizic vorbind ), la femei insa da, deoarece se rupe himen-ul si de asta poate fi destul de dureros.
Legat de varsta, si pe mine m-au prins 18-19 ani, nu este nicio problema, nu este o varsta la care trebuie sa 'scapam' de problema virginitatii.
Deci raspuns final: pentru tine prima data o sa fie placut, la fel si pe viitor. Te sfatuiesc sa ai grija mare de partnera - in cazul in care si ea este incepatoare - fiindca este un moment delicat. In rest, mult succes!
nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. La fete e ceva mai complicat, la noi e mai simplu.
Lasa-te purtat de val.
Prima data ar fi bine sa ai o prietena :). La barbati nu se simte asa de repede pierdere virginitatii ( fizic vorbind ), la femei insa da, deoarece se rupe himen-ul si de asta poate fi destul de dureros.
Legat de varsta, si pe mine m-au prins 18-19 ani, nu este nicio problema, nu este o varsta la care trebuie sa 'scapam' de problema virginitatii.
Deci raspuns final: pentru tine prima data o sa fie placut, la fel si pe viitor. Te sfatuiesc sa ai grija mare de partnera - in cazul in care si ea este incepatoare - fiindca este un moment delicat. In rest, mult succes!
Ooo... Mersi mult, alexxx_vs, iti raman dator si in privinta sfaturilor o sa fac asa cum ai zus!!mersi mult
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.