prima penetrare

22-12-2011
sergiu28
Nu este medic/terapeut
sergiu28
Buna sun sergiu si am 20 de ani, pana acum nu am avut nici un contact sexual si as vrea sa stiu cum e de prima data, si as dori sa imi spuneti ce sa fac sa fie prima data!va rog sa nu radeti de mn!!sun foarte timid si nu am incredere in mine, poate de aceea nu mi.am pierdut virginitatea pana acum!va rog sa imi dati un sfat, ce sa fac?! Va multumesc pt intelegere
2 comentarii
0
23-12-2011, ora 08:24
alexxx_vs
Nu este medic/terapeut
alexxx_vs
Salut,
nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. La fete e ceva mai complicat, la noi e mai simplu.

Lasa-te purtat de val.
Prima data ar fi bine sa ai o prietena :). La barbati nu se simte asa de repede pierdere virginitatii ( fizic vorbind ), la femei insa da, deoarece se rupe himen-ul si de asta poate fi destul de dureros.

Legat de varsta, si pe mine m-au prins 18-19 ani, nu este nicio problema, nu este o varsta la care trebuie sa 'scapam' de problema virginitatii.

Deci raspuns final: pentru tine prima data o sa fie placut, la fel si pe viitor. Te sfatuiesc sa ai grija mare de partnera - in cazul in care si ea este incepatoare - fiindca este un moment delicat. In rest, mult succes!
0
23-12-2011, ora 14:52
sergiu28
Nu este medic/terapeut
sergiu28
Ooo... Mersi mult, alexxx_vs, iti raman dator si in privinta sfaturilor o sa fac asa cum ai zus!!mersi mult
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici