prima sau a 5 zi?
buna !am 18 ani si as vrea sa iau anticonceptionale(nu am mai folosit pana acum).am fost la ginecolog acum jumatate de an si atunci nu aveam absolut nici o problema ginecologica.am fost si acum 3 4 luni la medicul de familie si mi-a facut o ecografie la ceea ce tine de aparatul genital feminin intern si m-a asigurat ca nu am nici o problema.ciclul menstrual il am regulat la 28 de zile, dureri in prima zi dar care la o pastilutza dispar iar in rest o viata sexuala destul de activa.nu sufar de nici o boala tocmai mi am facut niste analize deci in privinta asta sunt ok.e bine sa incep sa iau yasmin care am auzit ca ar fi cele mai bune ?e nevoie in mod deosebit de un control ginecologic?sunt in a 3 zi de ciclu.as putea sa incep sa le iau in a 5 zi?
2 comentarii
Înainte de a începe un tratament cu anticoncepţionale este bine să eliminaţi posibilitatea unei infecţii pe care anticoncepţionalele ar putea sa o agraveze. Cel mai bine se face acest lucru printr-un examen ginecologic si o analiza simpla de laborator. De asemenea, este bine sa fiti informata nu numai asupra avantajelor, ci si asupra riscurilor pe termen scurt, mediu si lung ale metodei.
buna, nu stiu daca e bine sa le iei din a 5 zi, de ciclu, eu stiu ca din prima se ia.Eu am intrebat mai multe prietene si miau zis ca anticoceptionalele Yasmin sunt cele mai bune, nci una nu a avut nici o schimbare de la ele.Cred ca depinde si de organism.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon