Prima zi dupa terminarea menstruatiei

Buna seara,
In prima zi dupa menstruatie am avut o scurgere putin maronie, presupun ca se curata vaginul. Dar sunt putin derutata... prima zi dupa menstruatie este cea in care am scurgerea perfect normala sau cea in care nu mai exista sange, chiar daca e maronie pt ca se curata vaginul?
Vreau sa fac un test si trebuie sa treaca minim 3 zile de la terminarea menstruatiei, vreau sa il fac cat mai repede si nu prea mai am rabdare, de aceea vreau sa fiu sigura cand este prima zi dupa terminarea menstruatiei.
Multumesc!
In prima zi dupa menstruatie am avut o scurgere putin maronie, presupun ca se curata vaginul. Dar sunt putin derutata... prima zi dupa menstruatie este cea in care am scurgerea perfect normala sau cea in care nu mai exista sange, chiar daca e maronie pt ca se curata vaginul?
Vreau sa fac un test si trebuie sa treaca minim 3 zile de la terminarea menstruatiei, vreau sa il fac cat mai repede si nu prea mai am rabdare, de aceea vreau sa fiu sigura cand este prima zi dupa terminarea menstruatiei.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclu menstrual reaparut dupa 2 zile
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 3menstruatia si solarul
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 8Probleme grave?
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 3rosu prea devreme
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 9candida
- 4ciclul menstrual
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 4sarcina
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 1menstruatie in administrare karissa rog raspuns domnule doctor.
- 1Menstruatie in timpul operatiei
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia normala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: