Prima zi dupa terminarea menstruatiei
Buna seara,
In prima zi dupa menstruatie am avut o scurgere putin maronie, presupun ca se curata vaginul. Dar sunt putin derutata... prima zi dupa menstruatie este cea in care am scurgerea perfect normala sau cea in care nu mai exista sange, chiar daca e maronie pt ca se curata vaginul?
Vreau sa fac un test si trebuie sa treaca minim 3 zile de la terminarea menstruatiei, vreau sa il fac cat mai repede si nu prea mai am rabdare, de aceea vreau sa fiu sigura cand este prima zi dupa terminarea menstruatiei.
Multumesc!
In prima zi dupa menstruatie am avut o scurgere putin maronie, presupun ca se curata vaginul. Dar sunt putin derutata... prima zi dupa menstruatie este cea in care am scurgerea perfect normala sau cea in care nu mai exista sange, chiar daca e maronie pt ca se curata vaginul?
Vreau sa fac un test si trebuie sa treaca minim 3 zile de la terminarea menstruatiei, vreau sa il fac cat mai repede si nu prea mai am rabdare, de aceea vreau sa fiu sigura cand este prima zi dupa terminarea menstruatiei.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 4mi-a venit in sfarsit
- 15legat de menstruatie
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 2milligest anticonceptionale
- 4ciclu mai devreme
- 2menstruatie ciudata
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 1intrebare despre menstruatie si sarcina...
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 0Grabirea mentruatiei cu vreo 10 zile
Mai multe informații despre: Menstruatia menstruatia normala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: