Primele acte dupa dezivirginare
Salut la toti, am sh eu o intrebare, eu am 20 de ani, am facut'o pentru prima data cu prietenul meu pe 24 iunie, deja avem ceva timp dar eu nu simt nimik, adik nici o placere ( numai durere de la inceput), e normal sa fie asha? mersi anticipat!
4 comentarii
Nu e normal dar din relatarile tale ai facut sex ca sa fii la moda si nu pentru ca simti o atractie "fatala" pentru prietenul tau.
Contactele sexuale au loc la initiativa ta sau la initiativa prietenului tau?
Contactele sexuale au loc la initiativa ta sau la initiativa prietenului tau?
Nu, nu este normal. Nu este normal nici sa nu simti placere in timpul actului sexual, sa simti durere nici atat. Poate o sa treaca dupa un timp. Ai grija sa aveti preludiu, sa te exciti corespunzator. Dupa aceea ar trebui sa fie in regula. Ca nu cred ca ai vreo dereglare hormonala tu, astea sunt cazuri destul de rare.
pai iniziativa vine cind de la mine cind de la prietenul meu...nu am facut'o ca sa fiu la moda, ka nu ma intereseaza prea mult chestiile astea! da poate e asha de la inceput? de excitat ma excit destul, dar cind simt durerea aia de la inceput e ka shi cum m'ar trauma sh imi trece cheful..
frate nu mai speriati fata, dpa primul contact sexual e foarte naspa si chiar si in timpu acestuia. eu tin minte de acum 5 ani de cand mi am inceput viata sexuala cat de aiurea a fost si dureros si contactu a avut loc la initiativa mea, aveam 18 ani. si mi s-a intamplat ca primele acte de dupa a fie tot dureroase nu la fel de tare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 4Ii este frica de prima data
- 12Dispareunia - tratament?
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 3Prima oara :(
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 2Durere la penetrare!
- 1dureri in timpul actului sexual
- 2Prima data ciclu?
- 2Am o problema de 3 ani de zile
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 4Probleme de erectie.
- 4Dureri in timpul penetrarii
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 6Ciclu scurt
- 0Posibilitate de sarcina?
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 1Problema in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: