Primele anticonceptionale si sex
Sunt la primele anticonceptionale din viata mea (KARISSA)..si am facut sex neprotejat dupa primele 2 saptamani de la prima pilula.E vreo problema?trebuia sa sa astept o luna?ast un rasp!va rog mult!
3 comentarii
De regula se iau in prima zi de menstruatie si pe urma nu este nici oproblema poti face sex neprotejat dupa ce se termina menstruatia.de regula cam sapte zile se sta pana la contact neprotejat.in cazu in care nu ai luat pilula in prima zi ai luato in adoua sau ultima zi este bine ca ai asteptat 2 sapatmani.
Mc mult de tot pt raspuns!.eu nu am luat prima pilula in prima zi de menstruatie...am luat-o in a-3 zi, cam asa, la sfatul primit la un family planning.si am avut un contact sexual neprotejat in a 11 zi de la luarea primei pilule!..asta ce inseamna?????
Nu cred ca-i vro problema.cam in circa 7 zile ele isi fac efectul in corp.nu fii speriata stai linistia ca-i ok. ca sa stii pe viitor se iau in prima si a cincea zi dar pentru linistea ta presupun ca au si ele un prospect citestel ca poate mai gasesti raspunsuri care te intereseaza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Anticonceptionalele un pericol dupa 35 de ani?
- 3Prima data... cum se iau anticonceptionale?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 4anticonceptional Karissa si protectia..
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 3efect escapelle
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 3contraceptive RIGEVIDON
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 0ovare micropolichistice, hiruism si anticonceptionale
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1Schimbare ora anticonceptionale
- 2Novynette
- 1Interactiune anticonceptionale
Mai multe informații despre: karissa anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: