Primul act sexual

Salut. După o relație de un an eu si prietenul meu am decis sa ne începem viața sexuală. Totul decurge bine până în momentul în care începem actul. Am incercat deja de 3 ori și niciodata nu i-a intrat penisul până la capăt. Care poate fi problema că nu sunt eu destul de excitata și vaginul nu se lungește sau himenul e prea elastic și blochează procesul mai departe ? Țin sa menționez că din aceste trei încercări încă nu s-a rupt. Dacă credeți că exista o alta problemă vă rog nu ezitați să îmi spune-ți. Mulțumesc.
2 comentarii

buna ziua
Este o posibilitate sa fie un himen elastic, dar poate fi si o teama a partenerului. O vizita la ginecolog te poate ajuta, eventual acolo se poate face o dezvirginare chirugicala in conditii medicale pentru a va fi mai usor in continuare.
Mult succes!
Este o posibilitate sa fie un himen elastic, dar poate fi si o teama a partenerului. O vizita la ginecolog te poate ajuta, eventual acolo se poate face o dezvirginare chirugicala in conditii medicale pentru a va fi mai usor in continuare.
Mult succes!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 4Dupa dezvirginare
- 3Dezvirginare fata
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 1Dupa Dezvirginare
- 1Lubrifiantul ajuta la dezvirginare?
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 0probleme la dezvirginare
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 2Ce se intampla daca imi incep viata sexuala?
- 2Probleme erectie
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 3Virgina sau nu?
- 2Ma pot dezvirgina cu degetele?
- 1Nu intra penisul in vagin
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 3Buna! Cât de eficiente sunt contraceptive ovule administrare intravaginala?
- 2Himenul elastic
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: