Primul act sexual.

Buna ziua ! am 16 ani si sunt virgina. Acum aproximativ 2 luni am facut sex anal cu prietenul meu, el a ejaculat in mine. Mestroatia nu mi-a mai venit de atunci. La interval de 2 saptamani am facut primul teste de sarcina acesta a iest negativ, iar acum o saptamana altul cu acelasi raspun negativ. Vreau sa va intreb de ce nu imi apare mestroatia, poate fi cauzata datorita acestui act sexual ? Trebuie sa fac un control la ginecolog ? Multumesc anticipat.
2 comentarii

Nu poti rămâne gravida daca faci sex anal...chiar daca a ejaculat in tine...ca sa ramai gravida trebuie sa ejaculeze in vagin...

Interesant Primul Sex Trebue facut Control Sexual Ca sa nu Aiba Vreo Unul Vreo Boala Sexuala Daca Luati Medicamente nu Sunt Bune la Ovarele Fetei sau Femei Se Cumpara Prezervativ dar Este Principar Igiena Trebue Facuta Igiena Ca sa nu Niroase Corpul Urat Corpul Trebue Ingrijit Prin Igiena A Ma Spala cu Apa Sapun Sampon Ca sa nu Contactez Civa Rau Sanatati La Primul Contact Sexual Trebue facut Control Ginecologic Controlul Trebue Facut O Data Cand Simtim Nevoia Sa Facem Control Etc.???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 3imi fac griji degeaba?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 4pericol de sarcina
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 5oare sunt gravida?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 4Sex si sarcina
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: