Primul contact sexual

07-02-2013
carina1995
Nu este medic/terapeut
carina1995
Nu stiu ce sa fac..!! Am 18 ani, o relatie de aproape 8 luni, un prieten de aceeasi varsta, respectuos si linistit. Nu stiu sigur daca el inca mai e virgin insa am vazut ca se pricepe destul de bine. Intamplarea face ca maine seara sa fiu singura acasa..si am vorbit cu el sa vina la mine.Inca nu am avut primul contact sexual...dar chiar vreau sa vina...am momente cand sunt nerabdatoare..INSA...nu stiu ce sa fac..!!! Mi-a venit in seara asta menstruatia si sunt pusa intr-o mare dilema..din cate am citit nu sunt o problema relatiile intime in timpul menstruatiei in anumite aspecte..insa problema e ca va fi primul contact sexual..si chiar vreau sa se intample acest lucru dar nu stiu cat de favorabil e in perioada asta :-S Nu stiu cum sa procedez.Exista riscuri?? Doare mai tare?
Un sfat va rog !! Multumesc anticipat !
3 comentarii
0
07-02-2013, ora 03:25
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
parerea mea e ca ar trebui sa amani. primul contact sexual este un moment special, dar si delicat. sunt destul de sigura ca nu vrei sa-ti faci griji si din cauza menstruatiei, o sa fii destul de emotionata si asa. e foarte important sa fii relaxata si sa nu fie nimic care sa te ingrijoreze in plus. fii sigura ca or sa mai fie ocazii, stiu ca probabil te gandesti ca daca n-o faci maine atunci cand o sa o faci, dar nu e asa. ar trebui sa fii sincera cu prietenul tau, sa-i spui ca ti-a venit si daca este cu adevarat respectuos si tine la tine o sa inteleaga. plus ca ar trebui sa poti sa vorbesti despre chestiile astea cu el, si mai ales despre trecutul lui sexual. vad ca vrei sa te culci cu el, dar nu stii daca a mai avut partenere, daca s-a protejat etc. tu te bazezi pe incredere si pe ceea ce simti pt el si crede-ma ca faci o greseala si s-ar putea sa regreti apoi. daca vreti s-o faceti, atunci nu mai e cazul sa va mai purtati ca niste copii si sa va fie rusine sa vorbiti despre chestiile astea. daca nu sunteti in stare sa vb dsp asta inseamna ca nu sunteti pregatiti. asigura-te ca e totul ok si mai ales protejati-va! stiu ca nu crezi ca ti se poate intampla tie ceva, dar numai pe forumul asta daca o sa cauti o sa vezi o gramada de fete cerand ajutor nestiind daca sunt sau nu insarcinate. stiu ca am deviat putin de la subiect, imi cer scuze, dar sper sa te fi ajutat.
0
07-02-2013, ora 06:21
Madalina Laura
Nu este medic/terapeut
Madalina Laura
Si eu zic sa mai astepti...oricum nu e prea igienic si sanatos sa intretii relatii sexuale in timpul ciclului menstrual.
0
07-02-2013, ora 20:34
carina1995
Nu este medic/terapeut
carina1995
Va multumesc pentru sfaturi. Mi-au fost de folos.Aveti dreptate..timp este si ocazii vor mai fi..si daca e sa se intample..se va intampla la momentul potrivit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici