Primul contact sexual... HELP !

11-02-2014
SorinaFlorentina
Nu este medic/terapeut
SorinaFlorentina
Am 18 ani si in urma cu 3 zile am avut primul meu contact sexual cu iubitul meu. El se chinuia sa o introduca iar mie mi-a fost cam frica si am cam ezitat apoi el a insistat si am avut o durere foarte mare urmata de o sangerare puternica m-am speriat si nu am continuat ajungand in 3 minute geja la baie :)) ( tin sa menntionez faptul ca atunci cand a inceput primele 2 incercari au fost fara prezervativ dar dupa si l-a pus ) in ziua respectiva mi-a curs inca sange si ieri mi-a curs ceva galbui mai inchis apoi astazi dimineata mi-a curs foarte abundent un lichid transparent iar in resul zilei ceva galbui deschis. Mie foarte frica sa nu fi ramas insarcinata ( el nu a ejaculat deloc) deci va rog ajutati-ma e normal? In cate zile imi voi reveni??
4 comentarii
0
11-02-2014, ora 20:29
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
IN urma deflorarii si organismul se schimba devii femeie ca sa zic asa.Inainte de a incepe trebuia sa te informezi putin daca citeai putin aici pe forum vedeai ca am mai postat cam ce trebuie facut pt a exista mai putina trauma la un contact sexual mai laes primul.
Pt organism este o trauma si mai dureaza putin pana intra in normalitate informeazate in continuare ca sa nu te intrebi dupa fiecare contact SUNT INSARCINATA, AM LUAT VREO BOALA SI ALTELE.
NU toate femeile care fac sex raman si insarcinate ca altfel trebuia sa colonizam si marte ca aici pe pamant nar mai fi fost loc.
0
11-02-2014, ora 20:47
SorinaFlorentina
Nu este medic/terapeut
SorinaFlorentina
Am mai citit doar ca, cateodata ma deruteaza unele lucruri pentru ca pe fiecare site e diferit... deci dupa cum ati spus dumneavoastra si din cate am mai citi lucrurile o sa intra in normalitate dar este posibil sa am sangerari si dupa urmatoarele ( sa spunem 2-3) dati?
0
11-02-2014, ora 21:24
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Acum ca teai mai linistit vezi unde ai gresit si incearca sa nu mai repeti greseala, incearca sa te informezi ca sa nu regreti mai tarziu.Iti dau un mesaj pe privat unde te loghezi.
0
11-02-2014, ora 21:33
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
sorina nu pot sati trimit mesaj pe privat dami tu o adresa de mail sa te sfatuiesc cate ceva care te va ajuta pe viitor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici