Probabilitatea de a ramane insarcinata
Buna ziua, nu mi s-a mai intamplat pana acum dar am o intrebarea, deci mi-a facut prietena mea oral si mi-am dat drumu la baie m-am spalat doar cu apa , m-am clatit putin pe maini si m-am intors in dormitor am mai stat in pat vro 5 min si i-am bagat un deget in vagin cam jumate defapt, ea eram uscat pe maini plus ca am mai pus pana si pe patura si pe ea(mangaiato:par, abdoment etc..) poate ramane ? ( parerea mea, eu nu cred ca m-am clatit la baie dar de felul meu sunt mai paranoic si vroiam un raspuns )
3 comentarii
nu se ramane chiar atat de usor insarcinata...relax...
Buna ziua.Am si eu o intrebare la dvs.:Am fost la un medic ginecolog pt o ecografie.cu trimitere de la dermatologie, pentru o problema ce tine de acnee.In timpul consultatiei mi sa spus ca am ovarele marite fara a mi se da alte detalii chiar daca am insistat sa mi se de a un raspuns de ce sunt marite sau daca ar trebui sa urmez un tratament.Problema care ma ingrijoreaza este ca mie nu mi a venit ciclul menstrual de 9 zile, credeti ca ovarele marite sunt cauza? am facut un test de sarcina la a a 4 zi de cand am observat ca nu vine CM si a iesit negativ, va rog ajutati ma!
Mai mergi la un alt medic pt investigatii amanuntite. Degeaba ne dam noi cu parerea. Si chiar daca iti va raspunde si un medic de pe forum, tot la un consult te trimite. Dar din informatiile pe care le detin, da, ovarele marite pot fi cauza problemei tale. Vezi ce alte nvestigatii sunt necesare.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.