Probl penis(Rog cat mai multe raspunsuri)

22-02-2011
NebunieLaSecunda
Nu este medic/terapeut
NebunieLaSecunda
buna ziua! Sa las fotosinteza si sa incep scurt si la obiect, am o problema cu penisul, dimineata e erect ceea ce e foarte bine, in diferite zile la fel, dar cand trebuie sa fac sex cu tovarasa mea, nu mi se scoala, nu am erectie ce e de facut?Ce sa am?Am mai vorbit cu diferite persoane dar o zis ca asa e la toti, dar de la ce?Ce sa fac ca sa am erectie cand is cu ea?De la ce sa fie?Cum sa am super erectie si repede daca se poate, Rog sa imi raspundeti cat mai mult si cat mai sincer, Multumesc o zi buna.
2 comentarii
0
22-02-2011, ora 18:03
f_saby
Nu este medic/terapeut
f_saby
poate ar trebuii sa te relaxezi, , , , poate esti prea incordat si facandu-ti atatea probleme..poate determina..aparitia problemei... roaga-o pe ea sa te ajute in sesnul asta :P..
0
11-01-2013, ora 18:01
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
te gandesti prea mult ca nu o sa ai erectie..relaxeaza-te...jucativa cu atingeri, mangaieri in preludiu.., roaga pe prietena ta sa te mangaie in zonele intime...daca nici asta nu merge probabil prietena ta nu e pe placul tau si de asta nu ai erectie cu ea
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici