PROBLEBE CU GATUL DE MAI BINE DE UN AN
Buna ziua.De aproximativ un an am probleme cu gatul, la inceput ma durea gatul raceam, temperatura asta tot la 3 luni. Prin luna martie am facut exundat faringian la care a iesit ca microbul este sensibil la gentamicuna si ampicilina am urmat tratamentul nu m-am facut bine dupa care am luat gentamicina cu penicilina.Am terminat tratamentul si am simtit ca nu sunt tratat bine am consultat un medic ORL care mi-a prescris bioxparol tantum verde si ceva solutie preparata cu care am facut gargara intrun final mi-a trecut.Iar in lunadecembrie 2010 mi s-a facut puroi in gat simteam un usor deranj in gat m-am prezentat la medicul de familie care mi-a prescris zinat dupa cinci zile mi-a trecut dar dupa doua saptamani mi-a aparut, am facut exundat nu a iesit nimic.Am fost la homeopat am facut tratament 3 saptamani la inceput am creut ca o sa imi treaca dar iar a aparut puroi l-am spart si am pus albastru de metil mi-a trecut puroiul dar tot simt ca nuii bine daca nu ma fac o zi pe amigdalita dreapta se umfla se fac scele cripte, iar in spatele omuletului se aduna un fel de saliva de o culoare galbuie pe care de 2 ori pe zi o iau cu un betisor dr urechi.VA MULTUMESC.
VA ROG SA MA AJUTATI NU STIU CE SA MAI FAC.VA MULTUMESC.
iar in spatele omuletului ii ca o saliva
VA ROG SA MA AJUTATI NU STIU CE SA MAI FAC.VA MULTUMESC.
iar in spatele omuletului ii ca o saliva
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.