problema !!!!!!!!!

17-10-2012
lola10
Nu este medic/terapeut
lola10
buna. verisoara mea care are 12 ani si-a inceput viata sexuala pe 11 octombrie cu un baiat in varsta de 15 ani. ei ia venit menstratia in noiembrie anul trecut. deci sa revenim. pe 11 octombrie anul acesta si-a inceput viata sexuala. si acesta a bagat doar jumate de penis. dupa contactul sexual, a doua zii timp, pana acum, o dor sanii si mananca foarte multa ciocolata. dar in principal o dor sanii, sunt foarte sensibili la atingerea. am uitat sa mentionez, au facut act sexual neprotejat. dar el nu stie sigur daca sia- dat drumu' in ea sau nu. imi puteti spune ce este de facut in legatura cu acest lucru ? urgent !
1 comentarii
0
18-10-2012, ora 12:31
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
lola10, sa isi faca verisoara ta un test de sarcina, costa intre 10 si 17 lei, il cumpara de la farmacie, sa nu ii fie rusine sa cumpere. Se foloseste urina pentru testul de sarcina, cel mai bine prima urina de dimineata.
Din pacate cu mai multe idei nu te pot ajuta intrucat informatiile pe care le-ai dat tu in post nu sunt de ajutor prea mult... Raspunde-mi la cateva intrebari :
Cand a fost ultima menstruatie a verisoarei tale?
Din noiembrie anul trecut si pana acum verisoara ta a avut menstruatie in fiecare luna?
La ce interval de timp ii vine menstruatia versioarei tale? ( 28 de zile, 3, 35, 40 zile?? )
Sfatuieste-ti verisoara sa NU intretina niciodata relatii sexule fara prezervativ de la inceput pana la sfarsitulul actului sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici