problema..
Am o problema.. adika ma pune pe ganduri.. faza este ca..eu inainte sufeream de hipospadias-penian.. si am fost operat tocmai la 17 ani.. din probleme familiare.. si penisul cand doarme e de vro 2 3 cm.. si cand e sculat il am pana in 10 cm cam asa si ma pus pe ganduri..e vro sansa sa imi mai creasca? ajutati'ma va rog frumos:) multumesc mult si'mi cer scuze pentru exprimarile acelea..
3 comentarii
sincer nu is medic.. ca sa iti pot raspunde... dar itzi spun un lucru.. nu conteaza marimea... ci ce sti sa faci cu el... :D asa ca experimenteaza de toate.. si o sa fie foarte bine
eu am inteles asta.. :P si mi'a cam ridicat din moral :) dar astept si parerile celorlalti :P
@andreiash:
eu am cam aceiasi problema ca tine, dar... sint casatorit de 13 ani si am un baietel de 11 ani... deci, nu-ti mai face probleme, trebuie doar sa gasesti fata care sa te merite.
aaaa, si pickaso are dreptate sa stii :)
eu am cam aceiasi problema ca tine, dar... sint casatorit de 13 ani si am un baietel de 11 ani... deci, nu-ti mai face probleme, trebuie doar sa gasesti fata care sa te merite.
aaaa, si pickaso are dreptate sa stii :)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.