problema

10-12-2010
darkcobrahd
Nu este medic/terapeut
darkcobrahd
am o problema nu stiu exact cum sa o expun dar voi incerca, am o inflamatie externa a rectului este micuta ca si cum te-ai fript undeva si ti-a aparut o basica, ce ar putea fi?ar trebuii sa ma duc la medic?este hemoroid?nu ma doare prea tare si cateodata deloc dar este deranjanta.Va multumesc!
1 comentarii
0
27-12-2010, ora 15:52
nikita_20
Nu este medic/terapeut
nikita_20
Buna ziua!
Am o problema si sinut foarte speriata ca nu sunt in Romania, ci in Londra si nu am incredere in medicii de aici desi am fost la 2 controale!
Am o mica bucatica de piele crescuta pe linia anusului, un pic afara, cam cat jumatatea unei unghii si sub ea am observat ca e o mica umflatura de culoare mov, cam cum e vena de la mana dupa ce iti iei testul la sange, nu doare deloc nici macar cand ating, ci e doar deranjanta cand port tanga sau cand stau in picioare si merg prea mult. Am avut o infectie cu HPV acum cativa ani, de la care mi-au aparut condiloame, le-am tratat cu condyline si apoi cand au reaparut le-am extirpat cu laser. Am fost ingrijorata ca mi-au reaparut acum (am imunitatea foarte scazuta), dar am fost la medicul de familie a zis k nu e vb de asa ceva, apoi la o clinica ginecologica, medicul a zis k iara nu e vb de condilom, si nici cancer anal.
Mi s-a prescris hidrocortizon si micozonale nitrate, dar nu cred ca bucatica de piele crescuta trece cu asa ceva!! Repet, nu ma doare nici cand ies cu scaunul, nici cand ating, e doar deranjant, simt k e ceva akolo.
Dupa ce m-am uitat pe internet, arata ca un hemoroid extern, desi n-am avut niciodata probleme.
Va rog dati-mi un sfat ce sa fac, ca nu am incredere in medicii de aici si mi-e tare frica sa nu evolueze in mai rau daca nu iau nici o masura!
Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns