Problema
Buna ziua!
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
1 comentarii
Incercati o ecografie abdominala si apoi discutati cu un medic internist s-ar putea sa fie nevoie de o operatie de colecistectomie(scoaterea fierii)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 3diaree, 3-4 scaune dimineata
- 3AMETESC SI MI-E FRICA SA NU LESIN!!!!!
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 0ameteli puternice
- 6DSA + extrasistole. Nu stiu ce sa mai fac! Ajutati-ma!
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 1Ameteala si durere de cap
- 10ameteli si sensibilitate la lumina
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 0Pierderi de echilibru
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 1Ameteli puternice
- 0Amețeli zilnice de peste un an
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Confuzia apatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: