Problema
Buna ziua!
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
1 comentarii
Incercati o ecografie abdominala si apoi discutati cu un medic internist s-ar putea sa fie nevoie de o operatie de colecistectomie(scoaterea fierii)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 6simt ca nu mai am scapare
- 23ameteli si stari de confuzie
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 18Ameteala, tremuraturile si stare de rau
- 0ameteli
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 0Starea mea: voma si ameteli
- 0De vreo 5 luni ma confrunt cu o problema greu de suportat: ameteala
- 5Reactii adverse tratament
- 0Amețeli si furnicături la frig si la curent!
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 4Rinita cronica?
- 11Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Confuzia apatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: