Problema

Buna ziua!
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
1 comentarii

Incercati o ecografie abdominala si apoi discutati cu un medic internist s-ar putea sa fie nevoie de o operatie de colecistectomie(scoaterea fierii)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 23ameteli si stari de confuzie
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 2Ameteli cumplite
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 2diaree si stare de voma persistenta
- 7ameteli la schimbarea pozitiei corpului orizontal-vertical
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 3ameteli cand ridic mainile
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 0Ameteli, unghii rosii
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 4Ameteli puternice
- 2Ameteala, greata, cofuzie
- 11Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Confuzia apatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: