Problema
Buna ziua!
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
Sotul meu face f des diaree(apa) si se simte foarte rau, ametit, confuz, stare severa de moleseala, apatie. Chiar daca nu se atinge de lactate uneori tot face f des.
El mai are si cu fierea probleme, face si crize de fiere, dar am ajuns deja sa nu mai stim ce are. Daca trece o sapt fara sa ii fie rau e mult.
Ce credeti ca ar putea fi si la ce medic ar trebui sa mergem si ce investicatii sa faca? Multumesc mult
1 comentarii
Incercati o ecografie abdominala si apoi discutati cu un medic internist s-ar putea sa fie nevoie de o operatie de colecistectomie(scoaterea fierii)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stari de frica si ameteala
- 11Posibila intoleranta la lactoza?
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 4ameteli si dureri de cap
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 1ameteli si dureri de cap
- 5ameteala
- 3de cate ori ma ridic in picioare ametesc groaznic
- 4Ce poate fi ?
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 0Diaree dimineata
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4dureri ceafa, ameteli
- 2Frig + ameteala
- 1Diaree de peste o saptamana
- 0Ameteli -senzatie de cap tulbure De ce ?
- 1Ameteli ureche
- 5Depresie si ameteala continua
- 0Amețeli și întunecarea vederii
Mai multe informații despre: Diareea Ameteala Confuzia apatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: