Problema anticonceptionale
Buna,
Prietena mea din gresala in loc sa se opreasca la 21 de pilule anticonceptionale a mai luat 3 din alta cutie uitand ca trebuia sa faca pauza de 7 zile.Intrebarea mea e ca acum ce ar trebui sa faca, sa termine cutia noua sau?In mod normal in saptamana asta trebuie sa ii vina menstruatia.Multumesc
Prietena mea din gresala in loc sa se opreasca la 21 de pilule anticonceptionale a mai luat 3 din alta cutie uitand ca trebuia sa faca pauza de 7 zile.Intrebarea mea e ca acum ce ar trebui sa faca, sa termine cutia noua sau?In mod normal in saptamana asta trebuie sa ii vina menstruatia.Multumesc
1 comentarii
Sfatul meu este sa faca pauza de 7 zile si sa inceapa apoi o folie noua, nu asta deja inceputa...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 2karissa, cum se ia?
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 3anticonceptionale yasmin URGENT
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 10ultima pastila
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: