Problema bubite penis

03-05-2015
Sorin2121
Nu este medic/terapeut
Sorin2121
Buna seara de ceva timp am niste probleme pe organul genital...
Sa incepem cu inceputul, anul trecut prin iunie aveam niste scurgeri dimineata din penis urat mirositoare am fost la urolog am facut analize tot mi-a prescris niste antibiotic si intr-o saptamana asa mi-au trecut, asa au inceput problemele mele in zona genitala.
De cateva luni au inceput sa imi apara pe penis niste basici 2-6 basici cu lichid incolor si foarte usturatoare la atingere, precizez aceste bubite uneori imi apar de doua ori trei ori pe luna, dureaza de la 2 la maxim 4 zile.In general pare sa fie herpes genital, le tratez cu aciclovir deoarece daca pun aceasta crema trec mai repede considerabil.
Nu am probleme cu igiena, fac dus cel putin odata pe zi in fiecare dimineata.


Va rog fara comentarii de prost gust, nu imi este rusine sa merg la doctor si voi merge foarte curand, daca se poate un doctor sa imi raspunda si sa imi spuna la ce doctor mai exact trebuie sa merg? data trecuta am fost la urolog. Multumesc!!
2 comentarii
0
04-05-2015, ora 07:11
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Mergeti la dermatolog atunci cand apar bubitele. Daca este herpes si apare atat de frecvent poate sa va prescrie tratament antiviral supresor continuu 6-12 luni. De asemenea ar fi bine sa mai faceti niste analize pentru alte infectii cu transmitere sexuala - hepatita C, B, HIV, VDRL
0
27-07-2015, ora 14:07
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Vreau sa fac o remarca: antibioticul este un tip de medicament, preparatul antiviral face parte din alta clasa de medicamente. In cazul Sorin2121 probabil tratamentul era constituit din antiviral crema + antiviral (peros) oral. Nu este clar precizat din cele descrise.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •