Bubite albe pe capul penisului
Buna ziua, am 14 ani, nu am avut contact sexual si am o problema:
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
1 comentarii
Si mai am o problema.. Mai jos de glanda penisului, pe piele, am niste bubite.. totusi nu cred ca sunt bubite, seamana cu un fel de ciuperca..
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 7bubite rosii pe capul penisului
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 3bube pe galndule
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 6Un fel de buba pe penis.
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 0Bubita la baza capului penisului.
- 5iritatie pielea capului penisului
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 3bubite in zona penisului
- 4Un fel de Bataturi in zona genitala
- 0Ce inseamna? Ce trebuie sa fac?
- 0Zona genitala - basici albe foarte dureroase
- 2Problema penis
- 4Salutare! Ajutatima cu un sfat! Ce poate fi așa ceva!?
- 1Bubita mica pe capul penisului
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: