Bubite albe pe capul penisului
Buna ziua, am 14 ani, nu am avut contact sexual si am o problema:
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
In jur de acum vreo saptamana, mi-au aparut niste bubite albe pe glanda penisului. Acestea apar doar cand ''belesc'' penisul, jos de tot. Am cautat pe internet, si am gasit diferite raspunsuri, despre HPV, papule perlate peniene sau o infectie fungala. Ce pot fi? Imi este rusine sa ma duc la doctor...
1 comentarii
Si mai am o problema.. Mai jos de glanda penisului, pe piele, am niste bubite.. totusi nu cred ca sunt bubite, seamana cu un fel de ciuperca..
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.
Si am uitat sa mentionez, nici bubitele nici... ciuperca asta, ce o fi nu ma ustura, nu ma irita, nu ma doare... Am incercat sa pun bicarbonat de sodiu alimentar intr-un mic vas, si sa ''tamponez'' pe zona cu bubite cu un fel de... tampon cred ca ii spune, pentru demachiere.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 10bubite albe la baza capului
- 3puncte rosii cu un lichid galben in zona genitala
- 8Bubite pe penis !
- 6bube sub pielea penisului
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 5Bubite in jurul penisului
- 2Bubite rosii pe penis
- 3Bubite pe penis
- 0Bubite albe pe penis
- 1Bubite transparente pe pielea penisului
- 1Bubite/puncte albe pe penis/testicule
- 0Bubite pe penis
- 0Bube pe penis
- 1Bubite pe pielea care acopera penisul
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: