problema cu orgasmul... durerea de cap

am 44 de ani si cand ar trebui sa am orgasm ma apuca o durere de cap ingrozitoare si asta se repeta tot tmpul
4 comentarii

scrie valorile tensiunii arteriale!
Un Pasti fericit!
Un Pasti fericit!

Esti femeie sau barbat? Ce varsta ai? De cat timp ai senztia asta si daca dupa orgasm iti trece durerea de cap?

sunt femeie am 44 de ani durerea de cap o am de vreo 5-6 luni si atunci cand ar trebui sa ajung la orgasm apare durerea de capin zona fruntii simt ca expodeaza capul si atunci trebuie sa ma opresc

Din intamplare, daca te-ai masturbat in aceste ultime luni, inainte de orgasm, tot aceeasi senztie ai?
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12de ce nu am orgasm?
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 2de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 6sinuzita de vreun an
- 4dureri de cap
- 3dureri de cap
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 1dureri de cap cu ameteli
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 4Dureri de cap in special ziua
- 4Spasme mana stanga + mana dreapta, dureri de cap
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 0Durere in spatele capului
- 0Dureri de cap
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: