problema cu orgasmul... durerea de cap
am 44 de ani si cand ar trebui sa am orgasm ma apuca o durere de cap ingrozitoare si asta se repeta tot tmpul
4 comentarii
scrie valorile tensiunii arteriale!
Un Pasti fericit!
Un Pasti fericit!
Esti femeie sau barbat? Ce varsta ai? De cat timp ai senztia asta si daca dupa orgasm iti trece durerea de cap?
sunt femeie am 44 de ani durerea de cap o am de vreo 5-6 luni si atunci cand ar trebui sa ajung la orgasm apare durerea de capin zona fruntii simt ca expodeaza capul si atunci trebuie sa ma opresc
Din intamplare, daca te-ai masturbat in aceste ultime luni, inainte de orgasm, tot aceeasi senztie ai?
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Dureri de cap de trei luni
- 10dureri si ameteli de cap
- 5dureri de cap dupa somn
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 10vreo sansa????
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 4Ce afectiune am?
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 1dureri de cap in zona cefei
- 2intepaturi in cap
- 1Dureri de cap, ameteli
- 3De ce nu pot avea mai multe orgasme in timpul actului sexual?
- 4durere de cap pe partea stanga
- 0ameteli dureri de cap
- 0dureri de cap
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 1Exercitați dureri de cap induse
Mai multe informații despre: Durerea de cap Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: