problema cu orgasmul... durerea de cap
am 44 de ani si cand ar trebui sa am orgasm ma apuca o durere de cap ingrozitoare si asta se repeta tot tmpul
4 comentarii
scrie valorile tensiunii arteriale!
Un Pasti fericit!
Un Pasti fericit!
Esti femeie sau barbat? Ce varsta ai? De cat timp ai senztia asta si daca dupa orgasm iti trece durerea de cap?
sunt femeie am 44 de ani durerea de cap o am de vreo 5-6 luni si atunci cand ar trebui sa ajung la orgasm apare durerea de capin zona fruntii simt ca expodeaza capul si atunci trebuie sa ma opresc
Din intamplare, daca te-ai masturbat in aceste ultime luni, inainte de orgasm, tot aceeasi senztie ai?
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
In principiu, ori e de la tenisune, aceasta crescand brusc, ori e pe fond psihic si aici trebuie evaluate mai multe situatii, inclusiv relatia ta cu partenerul, libidoul tau etc. Clar, energetic ai un blocaj care se manifesta astfel.
Dar reusesti pana la urma sau ai orgasm? Intrebarea fiind daca dupa orgasm durerea trece la fel de brusc de cum se instaleaza.
Oricum, poti face analize de rutina sa vezi daca toate sunt in parametrii normali si eventual de tiroida sau ce analize hormonale iti indica endocrinologul.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Nu pot avea orgasm
- 3dureri de cap dimineata
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 13angina rosie
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 3tumora sau nu?
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 0Orgasmul Masculin
- 3dureri de cap
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 1Durere groaznica de cap
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 0Durere de cap cand ma misc
- 4Conditionare sexuala
Mai multe informații despre: Durerea de cap Orgasmul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: