Problema cu pielea penisului.
Buna,
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4penisul meu in erectie este curbat in jos!
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 11despre penis
- 11Bubite penis
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 17Am o scurgere alba din penis
- 3intrebare piele penis
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 7Scurgeri din penis
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 2kanamicina in penis
- 0Par pe penis
- 0Vena Penis
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: