Problema cu pielea penisului.

Buna,
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Bubite pe capul penisului
- 9Penis de 12
- 12Probleme cu penisul
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 8scurgeri penis excitare
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 11Textura ciudata la penis
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 4problema penis: pete rosii
- 3Penis foarte tare
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 3Capul penisului moale si nu se dilata..
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 0Umflare penis dupa ciclism
- 2Problema penis
- 4bubite pe penis
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0Sub pielea preputului am o piele care atarna intr un fel de capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: