Problema cu pielea penisului.
Buna,
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6pete cafenii pe capul penisului-ajutorrrrrrrr!!!!!
- 27pete -albinoase- pe pielea penisului
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 3mecanic sau dermato-veneric?
- 4senzatie usturime penis
- 3penis umflat
- 4roseata si durere in zona penisului
- 6penis curb spre stanga, normal, dar.
- 0pete rosii pe penis:(
- 3boli ale penisului
- 3crapaturi ale pielii penisului
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 4va rog din inima sa ma ajutati
- 3penis umflat.. se poate infecta?
- 3dul in penis
- 4Probleme cu penisul
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 2Probleme Penis
- 4Pete rosii pe capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: