problema digestiva

08-01-2009
manu1980
Nu este medic/terapeut
manu1980
Buna ziua! Am si eu o problema de cateva zile, mi-a aparut pe cerul gurii o pata alba ca o umflatura si cu o zona mai rosiatica in jur. De asemenea de vreo 2 saptamani am niste puncte rosii pe limba care la inceput m-au usturat si acuma am doar o senzatie ciudata, ca atunci cand mananci o bomboana mentolata. Nu-mi aduc aminte daca m-am ars sau nu cu vre-un aliment, dar imi aduc aminte ca acum cateva zile din greseala m-am intepat cu furculita in cerul gurii. In tot cazul, sunt destul de speriata. Imi poate da cineva un sfat, va rog frumos? Maine oricum ma duc la medic, dar sunt intr-o tara straina si increderea ca ma inteleg sau ca se ocupa cum trebuie de mine este destul de mica. Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
10-01-2009, ora 16:04
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Simptomatologia ta sugereaza candidoza orofaringiana; sugestie : Diflucan 100 mg, 1 tb pe zi, 7 zile, iar inainte de masa, cu jumatate de ora, badijonajul cavitatii bucale cu glicerina boraxata cu propolis; igiena locala riguroasa dimineata si seara( folosirea pastei de dinti si apoi apa de gura);si de asemenea, 3 comprimate masticabile Oral Herbal Prop intre mese, 7 zile; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns