problema erectie | Forumul Medical ROmedic

problema erectie

05-03-2016
problematic00
Nu este medic/terapeut
problematic00
buna ziua.De ceva timp ma confrunt cu o adevarata problema, uneori am probleme cu erectia.iubesc pe cineva, care ma atrage dpdv. mi se intampla sa ma excit si dupa 30 sec maxim 1 min sa numai am erectie, se inmoaie imediat. altele nu mi se intampla. ma gandesc de la ce o fi, pot sa spun ca sunt stresat, nu am o alimentatie sanatoasa si echilibrata, fumez beau cafele. Dar fac si sport regulat, imi place sa alerg.
Nu mi dau seama de ce mi se intampla asta, uneori cand sunt cu prietena si vreau sa facem dragoste, ma gandesc sa nu mi se duca erectia, imi este foarte rusine de ea pentru acesti lucru. Ma gandesc ca este si ceva psihic. Nu mi se intamplat foarte rar sa mi dispara erectia, dar se mai intampla odata la 3 saptamani.
si in plus parca simt ca n-am chef de sex, pofta aceea numai este la fel. parca mi-a disparut cheful. uneori stau si ma gandesc intruna de ce. astept niste recomandari, ntrebari. multumesc
9 comentarii
0
05-03-2016, ora 21:45
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Pare ca e pe fond psihic si un cerc vicios: esti stresat, nu poti presta iar dupa aceea in loc sa fii mai relaxat si sa te 'revansezi', chiar teama de a nu inregistra un nou esec te face sa pierzi erectia.
Ai mai patit asta si cu alte persoane sau e prima data? Te-ai masturbat mai des intr-o anumita perioada? Pt ca e posibil sa-ti fi obisnuit corpul cu un anumit tip de stimulare si ca asta sa te faca inapt acum. Dar nu e obligatoriu ca acest lucru sa fie cauza, mai ales daca nu ai facut-o des.
Ai zis ca simti ca n-ai chef, trebuie sa-ti raspunzi la o intrebare: daca esti prea stresat si sleit de puteri ca sa mai faci sex sau nu-ti mai produce placere gandul la sex si actul in sine? Pt ca s-ar putea ca aici sa fie 'cheia'.
0
06-03-2016, ora 02:15
problematic00
Nu este medic/terapeut
problematic00
N am facut un obicei de a ma mastura. Probabil au trecut 5 -6 ani de cand o faceam regulat, acum poate odata la 1 luna sau 2 chiar.
Am mai patit-o acum 2 ani cu o fata cand eram nebun sa fac sex cu ea, si cred ca ma rugasem ceva de ea si cand a fost de acord ne am dezbracat si mi-a trecut erectia.
tin sa specific ca de 2 ani incoace sunt intr-o relatie si n am mai avut alt contact cu alta fata.
vreau sa precizez ca daca beau vin sau orice altceva ce contine alcool si ma ametesc imi vine cheful, poate atunci numai ma gandesc sa nu esuez din nou si ma relaxez.
dar nu stiu cum sa mi scot din minte, atunci cand vrea sa ma aproprii de prietena mea sa fac sex cu ea, sa nu mi fie teama ca o sa mi dispara erectia.
si momentan nu mi mai produce placere gandul la sex. dimineata numai am erectie. ceva se intampla dar nu stiu ce sa fac mai intai.
0
06-03-2016, ora 22:39
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Atunci nu e nici o fata de vina. Pare ca te-a afectat mult faptul ca in acea ocazie, desi ti-ai dorit mult, ti-ai pierdut erectia cand ti-a fost lumea mai draga. De atunci ai o teama constanta cand te apropii de prietena ta sa nu o patesti. Si faptul ca te relaxezi cu bautura arata clar ca e de la teama. Poate ti-ar prinde bine cateva sedinte de psihoterapie, daca ti le permiti. Ideea e ca trebuie sa iti scoti din cap gandul ca nu o sa poti, trebuie sa te concentrezi pe iubita ta, pe preludiu fara alte ganduri 'negre'. Si inca ceva: daca faci sex din obligatie si nu din placere atunci e mai greu sa pui in practica ce ti-am scris. Tu stii cel mai bine.
0
06-03-2016, ora 23:13
problematic00
Nu este medic/terapeut
problematic00
o ultima intrebare si vreau sa ti multumesc ca mi-ai scris. mi ai recomanda niste suplimente naturale?
0
07-03-2016, ora 13:03
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Aici chiar nu te pot ajuta. Nu stiu ce ar functiona mai bine, nu am aprofundat chiar atat de bine subiectul incat sa pretind ca un produs sau altul ti-ar rezolva problema. Dar poate sunt persoane care stiu mai bine. Contacteaza-l pe @Mr Nick, am citit cateva din postarile lui si pare ca se pricepe.
Dar tu vrei ceva ca sa te ajute sa te relaxezi (calmante) sau te-ai gandit la ceva "viagra" de tip natural? Repet, nu vreau sa dau sfaturi care sa nu-ti fie de folos. Numai bine!
0
11-03-2016, ora 12:17
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
In lipsa unei partenere erectia iti este maxima, te simti bine. In prezenta partenerei erectia usor, usor dispare. Pare a fi o teama, nu? Ce zici!
0
11-03-2016, ora 12:17
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
In lipsa unei partenere erectia iti este maxima, te simti bine. In prezenta partenerei erectia usor, usor dispare. Pare a fi o teama, nu? Ce zici!
0
11-03-2016, ora 12:24
problematic00
Nu este medic/terapeut
problematic00
Am o teama.când ma aproprie de ea am erecţie, urmează preludiul şi imediat ma gândesc ca poate numai sta întărită. Şi chiar îmi dispare imediat erecţia. Numai ştiu ce sa fac.
0
11-04-2016, ora 15:59
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Problematic, cred ca te-ar putea ajuta sesiunile de psihoterapie. Nu rareori aceste probleme au la baza unele ganduri disfunctionale.
(Din cele de mai sus am inteles ca dimineata ai erectie. Am inteles bine? Cat de des?)

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: