problema fara rezolvare? imi moare

15-10-2011
razvan284
Nu este medic/terapeut
razvan284
buna seara. sunt razvan am mai scris pe acest forum odata.
am cateva probleme si eu daca ma poate lamuri cineva.
prietena mea e virgina. si nu reusesc sa o fac cu ea, ne chinuim de ceva timp. si de ce?
problema este la mine :(
la preludiu este ok.. facem de toate, si am sange in instalatie cum s-ar zice., cand vine momentul sa o bag imi moare:( sau p bag si imi moare acolo, se indoaie.. nu mai am incredere deloc in mine:( ma simt ultimul om :( de ce oare mi se intampla asta? si nu o data de 2 ori.. MEREU !!! :( dece imi moare:( sunt pastile ceva pt tineri? cu problema asta? sau eu sunt singurul.. ? am 19 ani
si a 2 a prob cum o dezvirginez.? daca reusesc sa o bag ( ceea ce e putin probabil :( ) dau asa... pana unde? eu sunt foarte dotat nu ma laud dar asa e.. am penisul mare.. 19 cm. si gros. in fine, si o doare foarte tare cand o bag putin, ea fiind virgina.. si nu stiu cum sa o iau, nu stiu :( pana unde trebuie sa ajung... sau cum se sparge acel ' zid ' la o fata virgna.. etc etc.. astept si eu rasp dak ma poate ajuta cineva ms : (:(:(:(:(
2 comentarii
0
05-11-2011, ora 02:12
papusikkk
Nu este medic/terapeut
papusikkk
incearca sa scurtezi preludiul pt inceput...
0
06-11-2011, ora 00:04
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
buna razvan, am citit despre problema ta si eu cred ca totul e din faptul ca te stresezi prea mult
, relaxeazate si fa totul ca ceva natural si nu o sa mai ai probleme, bea un pahar de vin rosu inainte si fi tu fara a te mai gandi si stresa cum sa faci, iar la ea trebuie sa fi foarte delicat e normal sa o doara, incearca sa nu faci miscari bruste, cand i se va rupe himenul va simti o durere mai puternica si va sangera, iar in ceea ce spuneai daca sa o bagi toata aici vorbesti cu ea cum simte ea.
bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici