Problema fimoza.

23-10-2011
numelemeu
Nu este medic/terapeut
numelemeu
Buna seara!Cand eram mai mic cred ca pe la 6 ani ama vut fimoza si m-am operat.Acum am 16 ani iar penisul meu nu se decaloteaza total din cauza 'atei' cum se spune in popor.Va rog nu ma luati cu raspunsuri gen 'trebuie sa te operezi sau sa te duci la doctor'imi e cam rusine, dar nu am ce sa fac.Mentionez ca am cam 12, 5 cm lungimea penisului si mi se pare exagerat de mic!

Va rog dati-mi si mie un sfat.Si daca puteti un nume al unui unguent sau pastile sa ma duc la farmacie sa imi cumpar:)) cu riscul sa mor si tot vreau sa ma fac bine fara sa ma duc la doctor!!

Cu stima,
Alex.
2 comentarii
0
23-10-2011, ora 17:49
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Dar ce crezi ca-ti face un urolog? Cu rusinea asta nejustificata, ajungi la Urgente...
0
23-10-2011, ora 18:03
numelemeu
Nu este medic/terapeut
numelemeu
E o fimoza usoara si nu cred ca necesita opreratie, am auzit ca exista un unguent care indeparteaza acea pielita desuferita de pe capul penisului.Ce sa zic...'Marimea conteaza!' :))
Deci doar nu se decaloteaza 100% in rest e perfect normala..Si din cauza ca nu se decaloteaza total lungimea scade..
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici